rss

Masinile sport, luate peste picior de Dacia Lodgy (video)

  1. 14/05/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, lodgy, Video
    Vezi toate fotografiile (8)

    Dacia ironizeaza intr-o reclama modelele sport care nu au atat de mult de oferit precum Lodgy. La capitolul spatiozitate, evident.

    Jucand cartea generozitatii spatiului, dupa cum o spune si numele, Lodgy se pozitioneaza ca masina perfecta pentru familiile atente la buget. Monovolumul spune de un portbagaj de 2.600 litri in configuratia cu doua locuri, 827 litri in configuratia cu cinci locuri si 207 litri in configuratia cu sapte locuri.

    Gama de motorizari cuprinde doua unitati pe benzina, 1.6l 85 CP si propulsorul TCe 115, acesta din urma fiind cel mai nou motor pe benzina cu injectie directa turbo dezvoltat de inginerii Renault. Pe frontul diesel exista unitatea 1.5 dCi, declinata in doua varianta de putere (90 CP si 110 CP). 

    Citeste si Auto.ro a testat noul model Dacia Lodgy

    Dacia Lodgy aduce in premiera in gama Dacia sistemul de navigatie si multimedia MEDIA NAV, care include radio, USB si priza jack, Bluetooth si sistem de navigatie integrat cu touch screen de 7 inch. Tot ca noutate absoluta este disponibil optional limitatorul de viteza, precum si scaunele incalzite fata.

    Monovolumul va fi lansat oficial in Romania in prima parte a lunii iunie, la preturi cuprinse intre 9.500 de euro
    (TVA inclus), pentru versiunea 1.6 MPI 85 Acces, si 14.700 de euro, in cazul motorizarii 1.5 dCi 110, nivel de echipare Laureate.

    Vizualizari: 7172