rss

Pregateste-te de primavara cu Dacia Service!

  1. 20/03/2014
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia Service
    Vezi toate fotografiile (1)

    In perioada 20 martie – 12 aprilie 2014, Dacia vine in intampinarea clientilor sai cu o campanie ampla de service denumita sugestiv „Pregateste-te de primavara cu Dacia Service!”.

    In cadrul acestei campanii, orice client posesor al unui autovehicul Dacia beneficiaza de o verificare in 17 puncte gratuita. In plus, clientii pot opta pentru un pachet promotional de pneuri care cuprinde montajul anvelopelor de vara, echilibrarea rotilor si depozitarea anvelopelor de iarna timp de 6 luni, la un pret de numai 15 lei/pneu (TVA inclus). Iar pentru ca oferta sa fie cu adevarat imbatabila, clientii pot beneficia de reduceri de 30% la piese si manopera pentru placute/ discuri de frana/ bielete de directie si de 25% la piesele si manopera pentru schimbul de ulei. In locul acestor reduceri, clientii pot opta pentru varianta de vouchere cadou pe care sa le foloseasca pentru reparatii mecanice sau la achizitia de piese si accesorii de origine in reteaua autorizata Dacia. In cazul clientilor persoane fizice care isi creeaza - sau care au deja - cont pe aplicatia My Dacia, o reducere suplimentara de 10% este aplicata pentru orice interventie mecanica initiata in perioada de desfasurare a promotiei.

    La aceasta campanie de primavara cu acoperire nationala participa 75 de reparatori din reteaua autorizata Dacia*.  Promotia se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice, in calitate de utilizatori ai unei flote de autovehicule.

    Verificarea de primavara in 17 puncte pe care Dacia o ofera gratuit pe durata campaniei include urmatoarele operatiuni: controlul bateriei de 12 V, cu testerul de diagnosticare; controlul nivelurilor, al starii si etanseitatii circuitului de frana/ ambreiaj; controlul starii si etanseitatii burdufurilor/ cuzinetilor elastici/ rotulelor; controlul liniei de esapament; verificarea etanseitatii amortizoarelor (control vizual); controlul jocului de ambreiaj (in functie de model); controlul uzurii discurilor si placutelor de frana; controlul nivelului uleiului de motor; controlul climatizarii; controlul vizual al starii caroseriei; controlul semnalizarii si iluminarii exterioare/ interioare; controlul functionarii martorilor luminosi ai tabloului de bord; controlul starii parbrizului si retrovizoarelor exterioare; controlul lamelelor stergatoarelor si al nivelului lichidului de parbriz; controlul starii si presiunii pneurilor si al securitatii rotilor; controlul jocului tren fata; controlul pasajelor de roti.

    Vizualizari: 3123