rss

Francezii iubesc Dacia:10.000 de persoane inscrise la picnicul anual

  1. 15/06/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Franta, lodgy
    Vezi toate fotografiile (1)

    Editia 2012 a picnicului anual organizat de Dacia in Franta numara deja 10.000 de persoane inscrise. Evenimentul va avea loc la Chateau de Rambouillet (Castelul Rambouillet), resedinta de vara a Presedintelui Frantei.

    Ajuns la a patra editie, dupa ce in 2009 Dacia reusea sa stranga 4.000 de participanti si 1.000 de autoturisme, picnicul pus la cale de constructorul roman in Franta a reusit sa adune deja  10.000 de inscrisi.

    Editia din acest an se va derula intr-un singur loc, la Chateau de Rambouillet (Castelul Rambouillet), resedinta de vara a Presedintelui Frantei. Castelul se afla la 50 de kilometri sud-vest de Paris, aici urmand a avea loc o serie de evenimente marca Grand pique-nique Dacia 2012.

    Posesorii de masini Dacia din Franta isi dau intalnire pe 17 iunie pentru a lua parte la un concert sustinut de mai multi artisti francezi ai anilor '80, dintre care amintim Desireless, Jean-Luc Lahaye si Les Forbans. Pe langa concert, organizatorii propun o serie de activitati pentru toata familia, intregul program fiind de sapte ore.

    Editiile anterioare ale picnicului marca Dacia s-au desfasurat in mai multe locuri simultan. Prima editia a fost organizat la Mansigne si a avut 4.000 de participanti, care au venit cu 1.000 de automobile.

    Progresul constructorului auto roman este uimitor, in doar opt ani Dacia ajungand sa numere noua modele in gama. Cel mai constroversat model ramane Duster, recunoscut la momentul lansarii de Cartea Recordurilor drept "Cel mai ieftin SUV din lume".

    De curand, producatorul a lansat primul sau monovolum, noul Lodgy, model ce este produs exclusiv in Maroc. Tot pe lista lansarilor recente se numara si Dokker si Dokker Van.

    Vizualizari: 1877