rss

Dacia isi extinde din nou gama de modele

  1. 07/03/2013
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Logan, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia continua ofensiva si pregateste noi modele. Astfel, dupa debutul noului Logan MCV si al editiei limitate Duster Adventure, constructorul auto de la Mioveni pare sa pregateasca un model de oras ieftin si un rival pentru Ford Focus si VW Golf.

    Desi nu s-a asternut bine cerneala peste randurile ce au aclamat debutul noilor generatii Logan si Sandero, iar acum producatorul auto face act de prezenta la Geneva cu doua noutati (noul Logan MCV si Duster Adventure), Dacia are de gand sa cucereasca noi orizonturi cu un viitor model de oras low-cost.

    Conform publicatiei WhatCar, care citeaza un oficial din cadrul Grupului Renault, Dacia are potenţial pentru o linie de produse stabilite pentru inca cel putin trei ani. Chiar si asa, gama de modele s-ar putea extinde din nou in viitorul apropiat, pentru a putea face fata concurentei, in special celei venite din partea Grupului Volkswagen.

    Pentru a putea concretiza aceste planuri, Dacia ar putea prelua si alte tehnologii in afara de cele Renault.  "Portofoliul existent de platforme a Renault nu va putea suplini tot ce vrem sa facem cu Dacia", a declarat oficialul Renault.

    Cel mai mic model din gama Renault, Twingo, va fi reimprospatat anul viitor, citadina urmand a beneficia de tractiune spate. Aceasta miscare ar putea face loc unui model de oras ieftin, ce ar putea fi oferit la un pret de aproximativ 5.000 euro. Totodata, exista posibilitatea utilizarii in comun a tehnologiilor, componentelor si chiar uzinelor de productie intre Dacia si Datsun, viitorul brand low-cost de la Nissan.

    Vizualizari: 9448
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »