rss

Noua Dacia Sandero, cea mai buna alegere pentru francezi

  1. 26/11/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Renault, Sandero
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia Sandero este considerata cea mai buna masina din Europa la categoria sa de pret. Aceasta este concluzia test drive-ului realizat de una dintre cele mai influente publicatii franceze pe traseele montane din Andaluzia.

    Influentul cotidian financiar La Tribune a supus unui test drive noul Sandero pe traseele montane din Andaluzia. Jurnalistii francezi catalogheaza acest "Renault romanesc" cea mai buna masina din Europa raportat la pretul de achizitie.

    Considerata un chilipir pentru europeni, cea de-a doua generatie Dacia Sandero costa pe piata din Franta, in varianta de baza, 7.990 euro, suma ce reprezinta trei-patru salarii ale unui francez cu venituri medii.

    „Este exact masina de care ai nevoie, ca sa nu te usture la buzunar. In aceasta privinta, n-are niciun concurent, fiind placuta, convenabila si prezentand siguranta la drum. Pe scurt, masina Renault romaneasca este ideala în perioada de criza", noteaza cotidianul francez, citat de evz.ro.

    Laudat a fost motorul turbo TCe de 90 CP, care a avut un comportament bun pe serpentinele montane din testul ce a avut loc in Andaluzia. Consumul, insa, nu a fost foarte satisfacator, depasind usor 8 litri/100 km.

    O bila neagra a primit insa habitaclul dominat de culoarea neagra, care creeaza o atmosfera "lugubra", prea putin potrivita pentru o familie. Tot la capitolul minusuri au fost mentionate volanul, care nu poate fi reglat pe inaltime, si bordul prevazut doar cu dotarile strict necesare.


    Vizualizari: 6111