rss

Mahindra Verito, versiunea cu facelift a modelului indian bazat pe Logan

  1. 30/07/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan, Mahindra
    Vezi toate fotografiile (4)

    Indienii de la Mahindra & Mahindra au dezvaluit primele imagini cu noul Verito facelift, sedanul in trei volume ce are la baza Dacia Logan. Modelul beneficiaza de blocuri optice redesenate, cu LED-uri.

    Versiunea indiana a Loganului a fost supusa unei operatiuni de facelift. Autoturismul, comercializat pe piata locala sub numele Mahindra Verito, a suferit o transformare vizibila, in urma caruia a primit noi blocuri optice cu tehnologie LED.

    Totodata, barele de protectie au fost restilizate, in timp ce grila frontala prezinta acum bare transversale clasice, aspect ce face trimitere la masinile de familie. Habitaclul a primit materiale noi, de calitate superioara, iar consola centrala a fost, de asemenea, reimprospatata.

    Alter ego-ul indian a modelului Dacia Logan este disponibil in compania unei game de motorizari formata din unitatea pe benzina 1.4 MPI, capabila sa livreze 75 Cai Putere, si propulsorul diesel 1.5 dCi, care dezvolta 65 Cai Putere. Ambele motoare sunt cuplate la o transmisie manuala cu cinci trepte.

    Vizualizari: 1791