rss Vizualizari: 938

Dacia Duster cu numarul 1 000 000 produs la Mioveni

 1. 15/12/2016
 2. Categoria: Dacia
 3. Tags: Duster
  Vezi toate fotografiile (4)

  Dumitru Jianu, din Bucuresti, a devenit posesorul automobilului Duster cu numarul 1 000 000 fabricat de uzina de la Mioveni.  Este vorba de un model Black Touch 4x4, de culoare Verde Altaï, echipat cu motorul pe benzina de 114 CP.

  Cheia masinii i-a fost inmanata clientului de catre Hakim Boutehra, Director General Renault Commercial Roumanie.

  Incarnand atributele specifice ale marcii Dacia - robustete, spatiu interior generos, excelent raport prestatii/pret, Duster s-a impus, inca de la lansare, pe cele mai exigente piete ale Europei Occidentale, precum Franta, Germania, Marea Britanie sau Elvetia.

   « Duster reprezinta cartea de vizita a gamei Dacia. Este modelul care a reusit sa impuna marca noastra atat in Romania, cat si in numeroasele tari unde clientii sunt in cautarea unui SUV robust si modern. Sunt incantat sa inmanez azi cheia acestui model aniversar unui client din Romania – leaganul marcii Dacia », a declarat Hakim Boutehra.

  Reinnoit la sfarsitul anului 2013, Duster este produs in prezent in uzina de la Mioveni – judetul Arges – precum si in mai multe uzine din afara Romaniei, in Rusia, India, Columbia si Brazilia.

  In primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6 300 de vehicule Duster au fost livrate clientilor romani, ceea ce plaseaza SUV-ul Dacia pe locul al doilea in clasamentul celor mai vandute modele din Romania.
       Comentarii (0)

  add_comment

  Adauga comentariul tau

  • Nume: Adresa de email: Cod: Ma abonez la newsletter-ul Auto.ro

  • Comentariul tau:

  Masini de vanzare

  • Marca: Nou Second hand
  • Model: