rss

Dacia Duster, cel mai popular SUV al anului in Spania si Franta

  1. 09/12/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: dacia duster, Megane, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia Duster se afla pe primul loc in topul vanzarilor pe segmentul SUV-uri in Spania si Franta in anul 2011, iar acesta nu este singurul motiv de sarbatoare pentru cei de la Renault: vanzarile Megane cresc in ritm alert.

    SUV-ul construit la Mioveni continua seria reusitelor, modelul fiind cel mai popular in segmentul sau pentru clientii spanioli si francezi. Cel mai ieftin SUV din intreaga lume, distinctie inregistrata in Cartea Recordurilor, s-a vandut pe piata din Franta in numar 47.845 de exemplare pe parcursul anului curent.

    De cealalta parte, in Spania, Dacia a livrat 7.000 de unitati de la inceputul anului si pana in luna noiembrie. Daca Duster a fost cel mai vandut SUV, cel mai vandut model a fost Renault Megane, francezii inregistrand inca un rezultat pozitiv cu Clio, cea mai populara masina in Franta.

    Din totalul autovehiculelor vandute in 2011 pe teritoriu francez, 2,4% au fost Dacia Duster, performanta cu ajutorul careia SUV-ul a depasit modele precum Volkswagen Polo, Ford Fiesta si Volkswagen Golf. Mai mult decat atat, a fost primul model non-francez care s-a situata in Top 10.

    Pe langa rezultatele inregistrate cu Dacia Duster, Renault are un motiv in plus de sarbatoare: Megane a afisat o crestere a vanzarilor importanta de 15% in luna noiembrie si a fost totodata cel mai vandut modele in primele zece luni pe piata din Spania.

    Vizualizari: 2448
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »