rss

Video: Noul Citroen DS5, in detaliu

  1. 24/06/2011
  2. Tags: Citroen, DS5
    Vezi toate fotografiile (1)

    Francezii de la Le Blog Auto au realizat un filmulet de prezentare cu noul Citroen DS5, limuzina de lux a gamei premium DS. Modelul este prezentat in detaliu atat la exterior, cat si in ceea ce priveste habitaclul generos in detalii exclusiviste.

    Autoturismul masoara 4,52 m in lungime, 1,85 m in latime, iar bagajele dispun de un spatiu de depozitare de pana la 465 litri. Habitaclul poate gazdui cinci pasageri.

    Noul DS5 beneficiaza de tehnologia HYbrid4,  un tren de rulare full-hibrid ce combina performana motorului diesel HDi de 2,0 litri si 163 CP cu eficienta unei unitati electrice de 37 CP. Constructorul auto ofera tractiune integrala.

    La capitolul tehnologii, enumeram sistemul de control inteligent al tractiunii, sistemul video de avertizare la schimbarea involuntara a benzii de rulare si sistemul automat de schimbare a intentisatii farurilor in functie de trafic.

    Masina a fost lansata oficial la Salonul Auto de la Shanghai si ajunge pe piata spre sfarsitul anului in curs. Modelul are la baza conceptul C-SportLounge, lansat de Citroen in anul 2005.

    Vizualizari: 3729