rss

Citroen pregateste un model de buget

  1. 25/01/2012
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: Citroen, DS, id
    Vezi toate fotografiile (4)

    Citroen planuieste sa lanseze un nou model de buget denumit ID. Cunoscut pe plan intern sub numele "Essential", autoturismul ar putea debuta oficial in martie, la Salonul Auto de la Geneva.

    Informatiile au iesit la suprafata dupa ce cei de la "auto moto und sport" au capturat cateva imagini suprinse inainte de stergerea unui filmulet publicat din greseala pe Internet. Masina va fi un sedan de buget (nu low-cost) si dezvaluie elemente cheie din nou filosofie de design a francezilor.

    La capitolul estetica masina nu impresioneaza, in partea frontala putand fi observata grila dubla cromata traditionala, care este flancata de blocurile optice alungite, similare cu cele prezente pe Citroen C4.

    Interiorul este simplu, fara prea multe "podoabe", putand fi remarcat bordul dominat de doua cadrane rotunde (turometrul si vitezometrul). In privinta ofertei de motorizari nu se cunosc inca informatii.

    Viitorul Citroen ID ar putea fi lansat la Geneva, in timp ce versiunea de productie ar putea ajunge pe piata la inceputul anului viitor, ca model entry-level in gama DS. Acesta va fi asamblat la uzina din Spania.

    Vizualizari: 2003
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »