rss

Citroen C4 Cactus: o generatie noua, idei noi!

  1. 01/10/2014
  2. Categoria: Citroën
    Vezi toate fotografiile (1)

    Citroen raspunde nevoilor zilelor noastre, oferind o veritabila alternativa berlinelor compacte:Citroen C4 Cactus. In segmentul C, extrem de concurential, Citroen C4 Cactus se distinge prin designul unic, imbinand stilul cu functionalitatea.



    Citroen C4 Cactus creeaza premizele unei noi perspective auto: un plus de design, un plus confort si tehnologie utila – totul la un pret rezonabil!



    Pentru a raspunde unei asemenea provocari, Citroen valorizeaza ceea ce conteaza cu adevarat pentru client, adoptand inovatii, tehnologii si principii solide in materie de design, confort, manevrabilitate si cheltuieli de intretinere.



    Airbump reprezinta o inovatie Citroen utila, estetica si personalizabila, ce ofera un plus de design prin aspectul sau grafic, dar care si protejeaza caroseria. Airbump este expresia pura a designului, imbinand aspectul cu functionalitatea. Prevazute pe laterale si la nivelul barelor de protectie, panourile Aurbump structureaza grafic stilul rafinat si fluid al Citroen C4 Cactus. Gama de 4 culori disponibile (Black, Grey, Dune si Chocolate) va ofera multiple posibilitati de personalizare prin asocierea cu cele 10 nuante de caroserie si 3 decoruri interioare (Ambiance Stone Grey, Pack Habana Inside si Pack Purple Inside). Invelisul fin din TPU (Poliuretan Termoplastic) protejeaza capsulele vidate pentru a amortize socurile. Protectiile Airbump nu necesita intretinere speciala, contribuind direct la reducerea costurilor de intretinere si reparatie.



    Designul unic al Citroen C4 Cactus este foarte usor de identificat si de retinut, reflectand imaginea vehiculelor representative epocii. Citroen C4 Cactus se distinge prin suprafete rafinate si fine, volume fluide care inlatura orice urma de agresivitate, custode si pavilion cu linii fluide, semnatura luminoasa tehnologica cu faruri de tip LED si proiectoare integrate in Airbump, elemente grafice care valorizeaza functiile.



    Interfata 100 % digitala si 100 % intuitiva ofera  un post de condus degajat si conectat, regrupand toate comenzile pe ecranul tactil de 7” prevazut standard ca dotare. Acesta permite accesul la toate functiile unei masini moderne: climatizare automata, media (inclusive radio digital, functia de streaming audio, conectarea dispozitivelor electronice, stocarea fisierelor muzicale), sistem de navigatie, sisteme de asistenta la condus sau conectarea telefonului mobil.



    Citroen C4 Cactus integreaza numeroase sisteme de asistenta la condus, precum: sistemul Park Assist(ajuta conducatorul sa gaseasca un loc de parcare si efectueaza automat manevrele necesare in momentul identificarii spatiului de parcare), camera video pentru marsarier care afiseaza imaginile pe ecranul tactil, sistemul de asistenta la pornirea din rampa (Hill Assist), iluminarea statica de intersectare (ce ofera un fascicule luminous suplimentar in interiorul curbelor) sau serviciul Citroen eTouch (sistem de apelare de urgenta si asistenta localizata).



    Airbag-ul pasagerului este integrat in pavilion, o exclusivitate mondiala, oferind pasagerului din fata mai mult spatiu si un volum de depozitare optimizat.



    Pavilionul panoramic vitrat cu protectie termica ridicata inunda habitaclul in lumina, eliminand efectele caldurii.



    Platforma optimizata este asociata motorizarilor eficiente de ultima generatie: 200 kg mai putin comparativ cu un Citroen C4. Modelul beneficiaza de motoare de ultima generatie cu cilindree reduse, conforme normei Euro 6 (motorizare pe benzina PureTech si diesel BlueHDi prevazute cu sistem Stop&Start).



    Reduse sunt si consumul de carburant si emisiile: doar 82 g de CO2/km, adica 3,1 l/100km la versiunea diesel si mai putin de 100 g de CO2/km la versiunea pe benzina.



    La versiubile echipate cu cutie de viteze pilotata ETG, maneta de viteza traditional a fost inlocuita cu un sistem “Easy Push”. Acest sistem simplificat este alcatuit din taste de selectare “D”, “N”, “R” situate in partea inferioara a plansei de bord, precum si din padele volan, care permit schimbarea treptelor de viteza manual.



    Citroen C4 Cactus reprezinta alchimia perfecta dintre design, habitabilitate si confort la volan:ampatament de 2,60 m (echivalent cu cel al Citroen C4) pentru o habitabilitate optimizata, dimensiunile unei berline compacte (4,16 m lungime si 1,73 m latime), inaltime redusa de doar 1,48 m si console reduse care pozitioneaza rotile pe cele patru colturi.



    Un plus de confort este realizat prin degajarea spatiului pentru sofer si pasageri. Plansa de bord coborata, cu linii orizontale, ofera mai mult spatiu pasagerului frontal dar si un spatiu de depozitare generos si extrem de accesibil. 



    Scaunele confortabile din fata beneficiaza la randul lor de noua abordare arhitecturala. Acestea suntconcepute in situlul “sofa”, pentru a oferi un plus de confort si o ambianta mai intima. In spate, pasagerii beneficiaza de un spatiu pentru genunchi similar celui oferit de Citroen C4. Portbagajul ofera un volum generous de 358 litri.



    Noul Citroen C4 Cactus este comercializat in Romania cu preturi incepand de la 10.480 Euro + TVA pana la 14.700 Euro + TVA si 5 ani garantie/100.000 km.

     

    Vizualizari: 4873