rss

Teaser - Chery este pe cale sa apara la Salonul Auto de la Frankfurt

  1. 22/08/2017
  2. Categoria: Chery
    Vezi toate fotografiile (2)

    Salonul Auto de la Frankfurt 2017, este prima editie unde Chery va aduce un SUV de inalta calitate. Acest model, cunoscut intern ca M31T, este primul din matricea de produse a lui Chery 3.0. Prin dezvelirea acestui model SUV pe piata europeana, Chery spera sa faca primul sau pas de a intra pe piata Europei si Americii, in timp ce arata ca strategia globala a atins o noua treapta.

    Frankfurt Auto Show este unul dintre show-urile mondiale la nivel mondial care se concentreaza in principal pe tehnologie si profesionalism. Acesta este motivul pentru care Chery a decis sa dezvaluie modelul M31T, primul sau model in matricea de produse 3.0, in locul leagan al industriei moderne de automobile din Germania. Chery va prezenta forta tehnologica robusta si forta de brand in fata publicului critic, experimentand testele si analizele facute de mass-media profesionale si figurile autoritare. Acesta va prezenta forta tehnologica si de marca a lui Chery, in timp ce stabileste criteriul de referinta pentru alte marci de automobile din China care se vor dezvolta pe pietele Europei si Americii.

    Avand la baza platforma M3X de la Chery, M31T va fi echipat cu sistemul de putere de generatie 3.0 de hibride 1.6TGDI si 1.5TCI, realizand standardul de emisii Euro 6. Este un produs de referinta in familia de produse Chery, care va conduce Chery intr-o noua etapa de dezvoltare a produselor de inalta calitate, urmarind tendinta internationala de baza si satisfacerea cerintelor interne pentru produsele high-end si middle-end.

    Pana in prezent, marcile si produsele Chery sunt vandute in peste 80 de tari si regiuni din lume, avand 1,2 milioane de  utilizatori in Europa de Est, Asia-Pacific, Africa de Nord, Orientul Mijlociu si America Latina. Prin promovarea constanta a marketingului inovativ si a experientei de produs, acesta continua sa imbunatateasca penetrarea  marcii. Expunandu-se la Salonul Auto de la Frankfurt, Chery se pregateste sa intre pe piata europeana, pentru a pune o baza solida pentru urmatoarea era 3.0.

    Vizualizari: 1002