rss

Cum va arata viitorul crossover Opel Mokka

  1. 04/01/2012
  2. Categoria: Buick
  3. Tags: Buick, mokka, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Buick a demarat o campanie de promovare a noului model Encore. Teaserele publicate de constructorul auto ne dezvaluie liniile viitorului Mokka, geamanul Encore cu logo Opel. Ambele crossovere de mici dimensiuni sunt dezvoltate pe Corsa.

    Pregatit pentru Salonul Auto de la Detroit, noul Buick Encore se dezvaluie intr-o serie de imagini care tradeaza trei sferturi din imaginea de ansamblu a autoturismului. Desi Buick nu atrage atentia europenilor, ne putem face o idee despre cum va arata viitorul Opel Mokka.

    Astfel, in urma parteneriatului Opel-Buick, care a adus pe piata modelele Astra/Verano si Insignia/Regal, va rezulta un nou duo: Mokka/Encore. Cele crossovere de clasa mica deriva din Corsa.

    Opel Mokka va fi oferit atat cu tractiune anterioara, cat si integrala, si va fi echipat cu unitatile pe benzina de 1.4 şi 1.6 turbo. Pe frontul diesel, masina va fi disponibila cu motoarele de 1.3 şi 1.7 litri CDTI.

    Debutul oficial va avea loc in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Potrivit unor informatii preliminare, noul Mokka va fi lansat pe piata la un pret inferior competitorului sau, Skoda Yeti. Autoturismul va fi cu aproximativ 1000 de euro mai ieftin.

    Vizualizari: 4402