rss

BMW prezinta noul Zagato Roadster

  1. 20/08/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Roadster, Zagato
    Vezi toate fotografiile (16)

    BMW si Zagato si-au unit fortele inca o data pentru a da nastere unui concept de design cel putin spectaculos. Este vorba despre noul Zagato Roadster, prezentat in premiera mondiala la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach.

    BMW a pregatit in colaborare cu cei de la Zagato un nou prototip menit sa continua traditia inceputa de Zagato Coupe, dezvaluit cu ocazia Concursului de Eleganta de la Villa d'Este. Noul BMW Zagato Roadster este practic varianta decapotabila a modelului expus in urma cu doar cateva luni.

    Zagato Roadster este construit pe platforma mecanica a roadsterlui BMW Z4. Daca de mecanica s-au ocupat bavarezii, la capitolul stil si-au pus amprenta si si-au demonstrat priceperea carosierii italieni de la Zagato.

    Dupa cum poate fi observat, designul a avut ca sursa de inspiratie varianta coupe, de la care a imprumutat intreg aspectul frontal, unde se remarca ineditul design al calandrului de tip "rinichi dublu". Interesante sunt si roll-barurile care au fost imbracate în piele.

    Fiind vorba despre un concept de design, informatii privind performantele mecanice nu au fost furnizate. Judecand dupa reactia fanilor BMW, producatorul auto ar putea lua in calcul transformarea prototipului intr-o editie limitata.

    BMW Zagato Roadster va fi prezentat publicului la Concursul de Eleganta de la Peeble Beach, Statele Unite ale Americii, care si-a deschis portile zilele trecute.

    Vizualizari: 5680
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »