rss

BMW la Salonul Auto de la Frankfurt - IAA 2017

  1. 29/08/2017
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (8)

    BMW vine la Salonului International Auto (IAA) de la Frankfurt 2017 cu un numar exceptional de premiere care marcheaza startul unei ofensive de modele fara precedent in istoria companiei. Standul companiei se concentreaza pe portofoliul extins din clasa de lux, concept cars spectaculoase si modelele de serie din numeroase segmente expuse in premiera in fata publicului de la evenimentul auto.

    Cu noile modele marca se focuseaza catre o prezenta mai puternica in segmentul de lux, designul emotional si placerea de a conduce, dar si inovatiile revolutionare. De asemenea, BMW prezinta cele mai noi dezvoltari tehnologice pentru viitorul mobilitatii personale, in care electrificarea trenului de rulare, digitalizarea extinsa si alte evolutii in domeniul condusului autonom vor juca un rol foarte important.

    Pavilionul 11 de la intrarea principala in centrul expozitional din Frankfurt a fost pregatit pentru standurile comune BMW, MINI si BMW Motorrad si serveste ca forum pentru actualele si viitoarele puncte de atractie ale gamei de produse. Acestea este locul unde noile produse si facilitati de la toate marcile vor fi prezentate sub sloganul "This is tomorrow. Now. Die Zukunft ist jetzt" (Viitorul este acum). Spatiul expozitional acopera o suprafata de peste 10.500 de metri patrati si are un circuit de jur-imprejurul sau, cu o lungime de aproximativ 150 de metri. Acesta va oferi vizitatorilor Salonului Auto de la Frankfurt, care se va desfasura in perioada 14-24 septembrie 2017, sansa de a experimenta noile modele si in actiune.

    Atat BMW Concept Seria 8, cat si BMW Seria 7 Edition 40 Jahre sunt dovezi ale extinderii prezentei BMW in segmentul de lux. Alte fatete ale placerii de a conduce sunt demonstrate la editia 2017 a Salonului Auto de la Frankfurt prin BMW Concept Z4, noile BMW Seria 6 Gran Turismo si BMW X3 – aratand si gama larga de dezvoltari a marcii. Cunostintele acumulate in motorsport reprezinta o componenta traditionala a ADN-ului marcii BMW - noul BMW M8 GTE este pregatit pentru

    Campionatul Mondial de Anduranta (FIA WEC). Totodata, noul BMW M5 transfera aceste gene de inalta performanta de pe circuit pe sosea intr-un pachet impresionat – cel mai rapid model de serie construit vreodata de BMW, cu o acceleratie 0-100 km/h de numai 3,4 secunde. Noul model BMW i3 revizuit, care isi va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt 2017 impreuna cu nou si mai sportivul BMW i3s, ilustreaza cat de stransa este asocierea pe care compania o face intre placerea de a conduce si dezvoltarea durabila si protectia mediului.

    Si BMW Motorrad se concentreaza la Frankfurt pe laturile foarte emotionale si sustenabile ale mobilitatii. BMW HP4 RACE, model exclusiv pentru utilizare pe circuit, este prezentat alaturi de BMW Motorrad Concept Link, care dispune de propulsie exclusiv electrica si tehnologie de conectivitate de ultima ora.

    Vizualizari: 1503
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »