rss

BMW are un nou sef de design

  1. 24/05/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, gran coupe, Seria 7
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW va avea incepand de luna viitoare un sef de design. Karim Habib a condus in ultimii doi ani departamentul de design exterior al marcii bavareze, dupa ce a lucrat pentru rivalii de la Mercedes-Benz.

    Canadianul Karim Habib este noul coordonator al echipei de design BMW. Responsabil de designul navei amiral BMW Seria 7 si conceptului CS dezvaluit in 2007, Habib a fost seful departamentului de design exterior BMW, pozitie pe care a ocupat-o cand s-a intors de la Departamentul de Design Avansat al Mercedes-Benz.

    Anterior jobului de la Mercedes, Karim Habib a lucrat tot pentru BMW, designerul incepandu-si cariera in echipa de design BMW Group in anul 1998. Pe langa BMW Seria 7 F01 si BMW Concept CS, canadianul si-a adus aportul si in creionarea altor modele in cei 12 ani de activitate. Desi prototipul CS nu s-a concretizat intr-o versiune de serie, noul Seria 6 Gran Coupe prezinta elemente regasite pe concept.

    "Ma simt foarte onorat si sunt nerabdator sa accept aceasta noua provocare. Acum am ocazia de a lucra impreuna cu o echipa grozava pentru a contura viitoarea fata a brandului BMW", a declarat Karim Habib.

    Vizualizari: 1807