rss

Bicicleta electrica BMW Cruise E-bike in Romania

  1. 22/05/2014
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (3)

    BMW a lansat in Romania celebra bicicleta BMW Cruise E-bike, in cadrul evenimentului “Iubim2Roti”.

    Propulsata cu sustinerea unui motor electric, BMW Cruise E-bike este un nou pas in directia mobilitatii urbane cu emisii zero.  Designul elegant al bicicletei poarta semnatura DesignworksUSA, iar piesele componente vin de la parteneri de marca ai brandului BMW.

    “Am dorit sa contribuim la construirea unei alternative pentru mobilitatea urbana. Si cu BMW Cruise E-bike punem acest concept intr-o lumina atractiva”, explica Evgueni Maslov, Senior Designer la DesignworksUSA.

    Noua bicicleta electrica are un motor puternic Bosch de 250W, ce sustine deplasarea pana la viteze de 25 km/h. Sistemul de propulsive electrica se adapteaza la ritmul si forta de pedalare, oferind nivelul optim de asistenta pentru orice tip de suprafata. Propulsorul porneste automat, oferind un impuls la fiecare miscare a pedalelor. 

    Senzorii masoara cu precizie viteza, frecventa de pedalare si cuplul de 1000 de ori pe secunda, calculand nivelul optim de asistenta necesar, iar motorul Bosch poate amplifica puterea transmisa prin pedalare cu pana la 225%.

    BMW Cruise E-bike are un computer amplasat pe ghidon. Acesta afiseaza informatii referitoare la autonomie, viteza, distanta parcursa si permite reglarea nivelului electric de asistenta in patru nivele: SPORT, TURBO, TOUR si ECO.
    Acumulatorul are o capacitate de 400W/h ce asigura o autonomie in conditii reale de pana la 100 km si una maxima de peste 200 km. 

    Acumulatorul se incarca in 3,5 ore, in timp ce 90 de minute de incarcare asigura un nivel de 50%. Nu este necesara amplasarea bicicletei langa sursa de curent, pentru ca bateria poate fi detasata cu usurinta, utilizand un sistem cu cheie.

    Bicicleta este echipata cu frane pe discuri Shimano BR-M395 180 mm, furca fata SR Suntour NEX MLP, schimbator Shimano Deore cu 10 pinioane, jante Rodi, Airline Plus 4 si anvelope Continental Cruise Contact cu insertii de Kevlar si Safety System pentru evitarea penelor.

    Noua bicicleta va putea fi comandata la toate reprezentantele oficiale ale marcii, dealer sau centre de service la pretul de 2500 Euro fara TVA. 

    Vizualizari: 9790
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »