rss

Productia actualului BMW Seria 5 inceteaza in luna decembrie

  1. 05/10/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Bmw seria 5, productie, Seria 5, Seria 5 GT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit unor surse neoficiale din interiorul companiei, BMW va inceta productia actualei generatii Seria 5 in luna decembrie urmand ca de anul viitor sa demareze productia noului Seria 5 F10, ce va fi dezvaluit in luna martie 2010, la Salonul Auto de la Geneva.

    De regula, producatorul bavarez inchide mai multe fabrici pe perioada Sarbatorilor de iarna, astfel ca aceasta informatie pare verosimila desi nu a fost deocamdata confirmata sau infirmata de BMW.

    Practic, aceasta stire atesta faptul ca nemtii vor incepe anul viitor productia la noul BMW Seria 5 F10, model care va fi prezentat in premiera mondiala in luna martie, la Geneva. Acesta va fi urmat la scurt timp de noul M5 cu motor V8 bi-turbo.

    O confirmare a acestei stiri este faptul ca, in Statele Unite ale Americii, comenzile la actuala Serie 5 au fost blocate, dealerii primind dinspre Munchen ordin clar prin care pot accepta comenzi pana pe 9 octombrie doar la modelul Seria 5 GT, care va inlocui pe piata americana Seria 5 Touring. In Europa vor fi disponibile ambele modele.

    Vizualizari: 1491