rss

Poza zilei: BMW Seria 3 ingropat si plin cu zapada

  1. 12/12/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Poza zilei, Seria 3
    Vezi toate fotografiile (3)

    Este iarna, se apropie sarbatorile si toti, in special copiii, isi doresc zapada. Dar sunt sigur ca acest tip din Canada nu mai vrea sa auda de zapada pentru tot restul vietii.

    Si asta pentru ca fotografiile alaturate nu lasa sa se vada decat jumatate din necazul omului, pentru ca la fel de multa zapada se afla si in masina, nu doar deasupra ei!

    BMW-ul Seria 3 a primit o lovitura - probabil un bulgare de zapada - intr-unul din geamurile laterale, care s-a spart. Ghinionistul poprietar a vrut sa il schimbe, dar in momentul in care se pregatea sa faca treaba s-a dezlanuit un viscol insotit de o ninsoare abundenta, astfel ca omul a fot nevoit sa se adaposteasca in casa, de unde a sunat dupa un camion care sa transporte automobilul intr-un service pentru ingrijiri. Numai ca, ghinion! Vremea rea a impiedicat asistenta sa soseasca, astfel ca BMW-ul a ramas la mana Mamei Natura.

    Masina a fost ingropata sub o cantitate impresionanta de zpada, care, evident, a patruns si in interior prin geamul spart. Cand furtuna a luat sfarsit, ghinionistul a fost ajutat de opt prieteni sa inlature zapada de pe si din interiorul BMW-ului, dar raul fusese deja facut...

    Vizualizari: 3187