rss

Incepe productia lui BMW seria 5 plug-in hibrid

  1. 20/06/2017
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (1)

    Magna Steyr va incepe productia noului BMW seria 5 plug-in hybrid anunta, Automotive News Europe. Noul model BMW 530e va fi construit la inceputul acestei veri la uzina Magna Steyr din Graz, Austria, unde constructorul deja a planuit sa inceapa, in 2018, productia lui I-Pace, SUV-ul electric al lui Jaguar.

    Magna International, cel mai mare furnizor pentru automobile din America de Nord, este singurul dintre furnizorii de top capabil sa duca la bun sfarsit contracte pentru constructorii de masini. Uzina sa din Austria poate produce in jur de 200.000 de unitati pe an.

    Constructorii de anvergura mondiala si furnizorii acestora investesc considerabil de mult in automobile complet electrice si in hibrizi (motor termic + electric). Cererile consumatorilor sunt inca reduse fata de cele pentru automobile clasice, dar companiile incep sa ofere mai multe modele pentru a raspunde guvernelor care cer cresterea volumelor de vanzari pentru masini care elimina cantitati de dioxid de carbon reduse sau aproape zero, si se pregatesc pentru viitor,care va fi dominat de masini “verzi”, prietenoase cu mediul.

    Pentru constructorii de automobile, outsourcing-ul  facut de furnizorii globali poate fi un avantaj pentru modele de volume mici, pentru a minimiza cheltuielile de capital si pentru evitarea modificarilor la propriile linii de productie.
    Magna produce deja automobile non-electrice in uzina din Austria, inlcusiv MINI Countryman si SUV-ul de lux Mercedes-Benz clasa G.

    Pana in 20125 BMW crede ca mai mult de una din patru automobile produse, va fi electric intr-o forma sau alta.Acest lucru se traduce prin: hibrid, EV (electric), PHEV( plug-in hybrid vehicle) sau celule de combustibil cu hidrogen.

    Vizualizari: 1185