rss

Paris Hilton si-a gasit Bentley-ul vandalizat dupa o petrecere

  1. 16/05/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, Paris hilton
    Vezi toate fotografiile (1)

    Petrecerile organizate de Paris Hilton au facut inconjurul lumii, insa ultima dintre ele i-a atras (si mai mult) antipatia vecinilor.

    Cantareata a dat o petrecere cu ocazia mutarii in resedinta prietenului ei din Hollywood Hills. Exasperati de atata harmalaie, vecinii au chemat politia, lucru care i-a deranjat pe petrecareti... Cand s-au trezit a doua zi dimineata, vecinii au gasit vandalizate cinci masini de pe strada lor: doua Bentley, tot atatea Maserati si un Bugatti Veyron.

    Evident, acestia au banuit ca invitatii lui Paris s-au razbunat pentru ca au sunat la politie, insa partea haioasa este ca unul dintre Bentley-uri ii apartine chiar starletei. "Nu avem nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat. Bentley-ul meu albastru a fost si el vandalizat", s-a plans Paris, care a declarat ca la ora 3 a.m. era deja in pat, cateva persoane continuand, totusi, petrecerea.

    Cea mai plauzibila ipoteza ar fi ca ultimii invitati ramasi in picioare au dorit sa lase o amintire vecinilor paraciosi, nestiind, insa, ca unul dintre autovehiculele pe care au pus ochii apartine chiar "sarbatoritei".

    Vizualizari: 1059