rss

Bentley si Zai anunta lansarea unor schiuri Supersport

  1. 21/12/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, schi
    Vezi toate fotografiile (5)

    Bentley a colaborat cu Studio Styling din Crewe, casa Bentley Motors, pentru a lansa o editie de schiuri Supersport, realizate manual in Elvetia.

     

    Schiurile realizate manual, betele si sacul de schi au fost concepute exclusiv pentru Bentley, cu design realizat chiar de echipa producatorului.

     

    Pentru inceput, schiurile vor fi produse in editie limitata de 250 de perechi numerotate. Aceasta tehnologie este patentata, confirmand unicitatea creata de marca. Bentley a introdus materiale noi, considerate a fi o premiera mondiala. In primul rand, a fost folosit Zaiìra, un material compozit inovator, ce contine fibra de carbon dezvoltata special de Zai, in cooperare cu un partener.

     

    Zaiìra este folosit la partea superioara a schiurilor, in combinatie cu cauciuc natural in partea centrala, precum si fibra de carbon in compozitie cu otel cromat in partea de torsiune. In plus, pentru reducerea greutatii si pentru o mai buna stabilitate, Bentley a combinat titaniul cu fibra de carbon.

     

    Sacul de schi este de proiectat si fabricat de Zai, o firma deschisa in 2004 cu sediul central in satul elvetian Disentis. Zai este un mare producator de articole de schi, casti si ochelari de protectie, renumit pentru produsele realizate manual, pentru utilizarea unor materiale unice si a unei tehnologii brevetate. Zai este cel care a lansat primele si singurele schiuri din lume care contin un miez de piatra - “Zai Spada” - urmat de schiurile "Hublot All Black by zai", cu strat superior de cauciuc natural

     

    Gama de schiuri Zai pentru Bentley va reprezenta o editie limitata numerotata de la1 la 250, pretul acestora fiind de 6800 EUR. Schiurile vor putea fi comandate incepand cu luna ianuarie 2010 si cumparate de la distribuitorii Zai.

     

    Vizualizari: 1745