rss

Bentley Motors se alatura luptei impotriva cancerului

  1. 06/11/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley
    Vezi toate fotografiile (8)

    Bentley Motors pregateste o licitatie de lucrari de arta la Bonhams, Londra, pentru a strange bani pentru Spitalul Christie din Manchester, o unitate medicala in care se trateaza cancerul. In acest fel echipa de design Bentley a transformat energia creatoare intr-o actiune artistica.

     

    Scopul este de a strange bani pentru Spitalul Christie din Manchester, un centru international pentru cercetare si tratament. Lucrarile de arta vor fi prezentate in cadrul unui eveniment-licitatie cu participare numai pe baza de invitatie, ce va avea loc la 1 Decembrie intre orele 6pm - 8pm, la casa de licitatii Bonhams din Londra.

     

    Colectia cuprinde o gama vasta de sculpturi, picturi, arta digitala si fotografie, lucrari ce pun in lumina imaginatia barbatilor si femeilor care proiecteaza masini Bentley.

     

    Un total de 22 de designeri au fost implicati in proiect, inclusiv designeri digitali si modelatori de lut.

     

    Echipa a beneficiat de sprijin si incurajare din partea consilului de conducere Bentley si a gasit inspiratia in initiativa lui Richard Gilmartin, a carui mama a murit de cancer si care a inceput sa stranga fonduri pentru spitalul Christie din 2001.

     

    Christie este un centru de specialitate din Manchester, care tratează 40.000 de pacienti bolnavi de cancer pe an.

     

    Vizualizari: 1004