rss

Bentley va lansa noul Mulsanne in 2010

  1. 02/12/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, Mulsanne
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bentley Motors a anuntat ieri mai multe detalii ale noului Mulsanne, dupa succesul debuturilor de la Pebble Beach Concours d'Elegance in august si Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie.

     

    Peste 1.000 de clienti Mulsanne au avut ocazia sa vada masina la fabrica companiei din Crewe, Anglia. De asemenea, a avut loc o serie de evenimente de previzualizare la reprezentantele din Marea Britanie, Europa continentala si Statele Unite.

     

    Mulsanne a fost proiectat fara compromis de mesterii si inginerii Bentley, care au combinat performanta cu rafinamentul si nivelurile de lux fara precedent.

     

    Modelul de lux emblematic de la Bentley ofera o paleta de114 culori de caroserie, 21 de culori pentru covorase si 24 de variante de tapiterie din piele, toate acestea urmand a fi tabacite printr-un proces vechi de cateva decenii, pentru a asigura acestuia aerul clasic, care nu isi va pierde niciodata parfumul. Noul Mulsanne va necesita noua saptamani pentru a fi construit

     

    Bentley Motors va anunta ulterior preturile pentru pietele internationale, precum si alte informatii despre gama larga de optiuni suplimentare cu care Mulsanne poate fi echipat.

     

    Vizualizari: 1144