rss

Continental GT Speed, cel mai rapid model din istoria Bentley

  1. 20/06/2012
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, Continental, GT Speed
    Vezi toate fotografiile (6)

    Bentley a decis sa reinterpreteze pentru Festivalul de la Goodwood celebrul Continental GT Speed. Rezultatul? 616 CP si 800 de Nm, cifre ce anunta cel mai rapida masina produsa vreodata de casa auto britanica.

    Chiar daca celebrul Festival de la Goodwood nu si-a deschis inca portile, Bentley vine cu primul set de imagini si informatii oficiale ale noului Continental GT Speed. Modelul este o reinventare cu accente sportive a coupe-ului, care ascunde un motor  W12 bi-turbo, capabil sa produca 616 CP si 800 de Nm.

    Putere este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze automate ZF, cu opt trepte, care ajuta sportivul Continental GT Speed sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in 4,2 secunde si sa atinga o viteza de top de 329 km/h.

    Desi vorbim de un model cu performante demne de un supercar, Bentley subliniaza faptul ca, gratie unui sistem inteligent de control, consumul de comburstibil este redus cu 12%.

    Din punct de vedere stilistic, noul Bentley Continental GT Speed se remarca prin prizele de aer generoase, grila frontala impozanta, vopsita in negru mat, in timp ce posteriorul beneficiaza de un sistem de evacuare de un crom inchis. Modelul este incaltat cu anvelope Pirelli Pzero 275/35 R21.

    Vizualizari: 2736