rss

Si rusii se pricep la tuning: Bentley Continental GT Bullet de la TopCar

  1. 28/09/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, Continental GT, Continental gt speed, TopCar, Tuning
    Vezi toate fotografiile (10)

    Cine a zis ca rusii nu se pricep la tuning? E drept ca am prezentat in paginile site-ului nostru tot felul de BMW-uri aurite si Porsche-uri kitschoase, dar Bentley-ul din imagine este facut sa ne cutremure prejudecatile.

    Tunerul rus TopCar a ales culoarea negru mat - foarte la moda, paradoxal, printre numeroasele culori cu "straluci", precum auriu si crom - si a realizat un kit exterior destinat versiunilor Continental GT si Continental GT Speed.

    Pachetul include o noua capota a motorului, dotata cu prize de aer aditionale, grila pentru radiator, bumper frontal cu LED-uri cu lumina diurna, "buza" pentru bara fata, blocuri optice fata si spate cu tenta in culoarea caroseriei, praguri laterale din materiale compozite, bumper posterior cu difuzor de aer, un mic eleron cu functie aerodinamica si evacuari shimbate.

    Produsul arata bine, dar pretul nu: cu suma respectiva iti mai cumperi o masina!

    Dar ce inseamna pentru un client de Bentley 25.000 euro, cat costa pachetul TopCar descris mai sus, care are, in plus, jante forjate? Desigur, pentru kit-ul care include si cateva elemente din fibra de carbon pretul mai urca cu 5.000 euro.

    Vizualizari: 1794