rss

Teaser cu noul Bentley Arnage (cu video)

  1. 11/06/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Arnage, Bentley, Limuzina, Rolls-Royce

Dupa ce Rolls-Royce a pozitionat viitorul Ghost drept concurentul lui Flying Spur, Bentley “intoarce” favoarea si incearca sa loveasca in vanzarile solide ale lui Phantom cu urmatorul Arnage, ce va fi mai mare si plasat mai sus pe “lantul trofic” decat pana acum.

Bentley pune accentul pe tehnica de ultima ora, preluand de la Audi platforma modulara, folosita si de A4 sau urmatorul A8, dar caracterul britanic va fi pastrat in totalitate, fie ca vorbim de habitaclu, fie de design.

Lucrurile nu stau asa de clar sub capota, fiind aprig dezbatuta gama de motoare. Unii sustin ca ramane formatul V8 (inginerii urmand sa prelucreze radical vechiul agregat de origine Rolls-Royce), iar puterea va fi preluata de o cutie automata ultra-moderna cu 8 rapoarte, dezvoltata de ZF.
Altii, in schimb,  spun ca Bentley va inova si aici, urmand sa preia motorul W16 de pe Veyron, ba chiar si V12 TDI de pe Q7.

Noul model va putea fi admirat la Pebble Beach Concours d'Elegance, in august, iar productia va incepe cel mai devreme in 2010.

Vizualizari: 1082