rss

Audi introduce pe noul Q2 quattro motorizarea 2.0 TFSI

  1. 11/08/2017
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: q2
    Vezi toate fotografiile (1)

    Modelul de 190 CP, cu tractiune integrala, este cel mai puternic model Q2 in acest moment, precizeaza Autoexpress.
    Audi a extins gama Q2 cu adaugarea unei noi motorizari pe benzina, cu tractiune integrala, folosind un motor cu patru cilindri, de 2.0 litri, turbo FSI, care dezvolta 190 CP.

    Noul model 2.0 TFSI quattro Q2 este cel mai puternic din gama de pana acum - cel putin pana la sosirea anticipata a modelelor S Q2 si RS Q2 aflate in linia de montaj. Noua motorizare lucreaza cu o cutie de viteze S tronic cu sapte trepte, detaliu ce duce la un  sprint 0-100 km/h ce dureaza  6.5 secunde si la o viteza maxima de 227 km/h.

    In ceea ce priveste economia de combustibil, Audi sustine ca noul 2.0 TFSI Q2 consuma doar 5,2 l/100 km si emite 144 g/km de CO2, datorita unui mod eficient de mers si a sistemului stop & start.

    Noua cutie de viteze automata este disponibila doar pe automobilele performante S line si Edition # 1. Asta inseamna ca farurile cu LED-uri, iluminarea interioara cu LED-uri, caroserie S line, stilul interior S line cu scaune sport din fata si jantele din aliaj de 18 inch sunt oferite in dotare standard.  Sunt incluse si navigatia prin satelit, plus farurile si stergatoarele automate. Modelele Edition # 1 au jante de 19 inci alaturi de un pachet stilistic negru si un interior unic.

    Audi Q2 este un SUV compact ce imbina un design progresiv si o placere excelenta de a conduce cu un nivel ridicat de functionalitate. Sistemele de conectivitate, infotainment si asistenta se afla la nivelul produselor cu care ne-a obisnuit Audi.

    Q2 are o inaltime de 1,51 metri si o latime de 1,79 metri. Consolele sunt scurte, la o lungime totala de 4,19 metri si un ampatament de 2,60 metri.

    Vizualizari: 1042