rss

Audi a pus un pret pe capul noului RS3 Sedan. Cat costa in Romania cel mai puternic sedan din clasa compacta

  1. 26/07/2017
  2. Categoria: Audi
    Vezi toate fotografiile (3)

    Lansat in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in perioada 1 - 16 octombrie, primul Audi RS3 in patru portiere ofera o motorizare turbo de 2.5 litri si 400 CP.

    Audi continua seria lansarilor spectaculoase si aduce pe piata din Romania noul RS3 Sedan, o berlina de clasa compacta cu nu mai putin de 400 de cai putere sub capota.

    Ca si in cazul versiunii Sportback, propulsia este asigurata de o motorizare turbo de 2.5 litri, cuplata la o transmisie automata cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului.

    Drept urmare, primul Audi RS3 in patru portiere are nevoie de numai 4.1 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce viteza maxima este de 250 sau 280 km/h.

    Pe plan estetic, berlina de clasa compacta cu 400 de cai putere sub capota propune spoilere fata si spate agresiv stilizate, jante din aliaj de dimensiuni generoase, plus un interior pe masura.

    In Romania, noul Audi RS3 Sedan porneste de la suma de 56.930 de euro si dispune in standard de faruri cu xenon, tapiterie din piele, climatizare manuala sau MMI Radio plus si opt difuzoare pasive.

    Optional, clientii berlinei de clasa compacta cu 400 de cai putere sub capota pot opta si pentru faruri cu matrice de LED-uri, suspensie magnetic ride ori instrumente digitale de bord.

    Contracost sunt oferite, de asemenea, si trapa panoramica actionata electric, scaunele fata cu incalzire, instrumentele interioare din fibra de carbon, dar si sistemul audio marca Bang & Olufsen.

    Primul Audi RS3 in patru portiere concureaza cu modelul CLA45 AMG de la Mercedes, livrat la pachet alaturi de o motorizare 2.0 turbo de 381 de cai putere in schimbul unei sume minime de 57.209 euro.

    Vizualizari: 2662