rss

Noul Audi Q7 e-tron quattro

  1. 17/03/2015
  2. Categoria: Audi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6 secunde si totusi consuma sub 2 litri de motorina pe 100 de kilometri. Audi Q7 e-tron quattro este sportiv, confortabil si extraordinar de eficient, fiind primul plug-in hybrid echipat cu motor TDI si tractiune quattro din lume.

    Modelul Q7 e-tron quattro este al doilea model Audi ce dispune de un puternic sistem de propulsie plug-in hybrid. Alimentat de o baterie cu tehnologie litiu-ion, generosul SUV acopera distante de pana la 56 kilometri exclusiv cu energie electrica – intr-un mod silentios, puternic si fara emisii nocive. Impreuna cu motorul diesel, automobilul poate dispune de o autonomie totala de 1.410 de kilometri.

    Putere sportiva si consum minim


    Audi Q7 e-tron quattro este primul automobil plug-in hybrid cu motor diesel in 6 cilindri si tractiune integrala permanenta din lume. Puterea sa este impresionanta: unitatea 3.0 TDI si motorul electric dezvolta 275 kW (373 CP) si un cuplu de 700 Nm –  valori ce asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6,0 secunde si o viteza maxima de 225 km/h. Modelul Q7 e-tron quattro acopera distante de pana la 56 kilometri exclusiv cu energie electrica. Conform standardului ECE pentru vehicule plug-in hybrid, Audi Q7 e-tron quattro are nevoie de doar 1,7 litri de motorina pe 100 kilometri – cu un nivel de emisii de CO2 situat sub 50 grame per kilometru, reprezentand o valoare record in segment. Sistemul de management termic standard cu pompa de caldura integrata a fost special proiectata pentru Q7 e-tron quattro. Cu aceasta tehnologie, Audi este primul constructor pe plan mondial ce stabileste noi puncte de referinta in domeniile confort interior si eficienta controlului climatic.

    Spatiu si confort: cultura calatoriei

    Audi Q7 e-tron quattro impresioneaza prin echipamente de lux la capitolul confort, cel mai mare spatiu interior comparativ cu competitorii directi cat si multe altele. Sasiul echilibrat combina confort excelent in timpul calatoriei si manevrare deosebit de sportiva. Audi Q7 stabileste noi standarde cu ajutorul conceptelor de operare si afisare, Audi virtual cockpit si un nou sistem MMI.

    Sistemul standard de navigatie MMI plus cu modul de internet Audi connect este strans integrat in sistemul de management hybrid al modelului Audi Q7 e-tron quattro. Utilizand datele de navigatie si informatii din trafic primite in timp real este ales cel mai eficient mod din cele patru calculate pe parcursul calatoriei inca de la pornirea vehiculului  si chiar si pentru distante lungi. Asistenta predictiva pentru eficienta faciliteaza o strategie hybrid anticipativa, reprezentand o noua tehnologie inovatoare de la Audi. Operarea se realizeaza intr-un mod simplu datorita touchpad-ului MMI sau a modalitatii de control bazat pe comanda vocala.

    Noul Audi Q7 e-tron quattro este un automobil pentru distante lungi ce ofera capacitati sportive impresionante, fiind in acelasi timp potrivit pentru uz zilnic. Noua servodirectie electromecanica este extraordinar de eficienta, cat si sensibila. Noua suspensie cu cinci brate prezenta atat pe puntea fata cat si pe cea spate este mai usoara cu peste 60% comparativ cu puntile modelului predecesor, contribuind in mod semnificativ la o dinamica de exceptie. Centrul de greutate coborat joaca si el un rol important.

    Pentru imagini click aici.

    Vizualizari: 3601