rss

Audi g-tron la IAA Frankfurt 2017: alternativa curata

  1. 14/09/2017
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: G-Tron
    Vezi toate fotografiile (13)

    Audi demonstreaza prin intermediul flotei sale g-tron modul in care conducerea sportiva poate fi combinata cu eficienta, ecologie si economie de combustibil. Audi are acum o oferta deosebit de durabila: compania va furniza Audi e-gaz eco-friendly clientilor, in echipare standard pentru 3 ani, pentru a propulsa modelele A4 Avant g-tron, A5 Sportback g-tron si
    A3 Sportback g-tron. Clientul plateste pretul standard al gazelor naturale. Cu aceasta afacere, Audi reduce emisiile de CO2 ale flotei g-tron atunci cand ruleaza pe gaz cu 80% . Cele doua noi modele A4 Avant g-tron si A5 Sportback g-tron sunt in prezent expuse la IAA din Frankfurt.

    Audi a extins gama de modele g-tron eco-friendly cu modelele A4 Avant g-tron si A5 Sportback g-tron. G-tron A3 Sportback a fost deja pe piata incepand cu anul 2014. "Flota noastra g-tron ne permite sa umplem decalajul in ceea ce priveste mobilitatea pe distante lungi", a explicat Martin Sander, Director de vanzari al AUDI AG. "Autonomia  mare, timpii rapizi de alimentare cu combustibil si economia de combustibil sunt avantaje uriase, in special pentru soferii care utilizeaza masinile frecvent".

    Comparativ direct cu un motor pe benzina din aceeasi categorie de performanta, costurile cu combustibilul sunt semnificativ mai mici la aproximativ patru euro pe 100 km. In plus fata de costurile reduse ale combustibilului, clientul va beneficia de avantajele unei taxe mai mici pentru autovehicule datorita emisiilor reduse de CO2. Modulul rezervor, care consta din patru rezervoare de gaze cu o capacitate totala de 19 kilograme si un rezervor de benzina de 25 de litri, permite o autonomie de pana la 500 de kilometri atunci cand autovehiculele functioneaza in modul GNC. Autonomia globala poate ajunge pana la 950 kilometri.

    In plus, ambele automobile sunt deosebit de ecologice: atunci cand functioneaza pe gaz si cu transmisia S tronic, emisiile de CO2 se ridica la 102 grame pe kilometru, cu aproape o cincime mai putin decat la benzina (126 grame pe kilometru). Cifra chiar creste daca se foloseste gazul ecologic Audi e-gas: modelele Audi g-tron reduc emisiile de CO2 cu 80% comparativ cu un model de benzina din aceeasi categorie de performanta. Acest lucru este produs folosind energia regenerabila din apa si CO2 sau din materiale reziduale organice, cum ar fi paie si plante.

    Incepand cu 31 mai 2018, Audi va furniza Audi e-gas timp de trei ani, tuturor clientilor care comanda A3 Sportback g-tron, A4 Avant g-tron sau A5 Sportback g-tron, la orice statie de alimentare CNG, dar se plateste doar pretul standard al gazelor naturale. Prin alimentarea volumului calculat al gazului Audi in reteaua de gaze naturale, Audi asigura beneficiile ecologice ale programului, inclusiv reducerea corespunzatoare a emisiilor de CO2. TÜV Süd, o autoritate germana de testare si certificare, monitorizeaza si certifica procesul.

    Audi si partenerii sai produc Audi e-gaz in mai multe fabrici in Germania, precum si intr-o serie de alte tari europene. Printre altele, marca produce gaze naturale in propria fabrica de gaze naturale din Werlte, situata in Saxonia Inferioara. Procesul este compus din, trei electrolize alimentate in principal de surplusul de energie electrica verde impartit in oxigen si hidrogen. In procesul de metanare ulterior, hidrogenul reactioneaza cu CO2. Rezultatul este: metanul sintetic pentru Audi e-gas - este creat. Acesta este alimentat in reteaua europeana de gaze si compenseaza volumul de gaze naturale utilizat de modelul g-tron in Noul Ciclu European de Conducere (NEDC).

    Vizualizari: 896
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »