rss

AlfaFest, Festivalul National AlfaClub Romania, Sighisoara, 19-21 Iulie

  1. 17/07/2013
  2. Categoria: Alfa Romeo
    Vezi toate fotografiile (6)

    Cea de-a opta editie a Festivalului National AlfaClub Romania va avea loc in acest an intre 19 si 21 iulie.
    Turnul cu Ceas, Turnul Fierarilor, Casa cu Cerb sau cea Venetiana sunt doar cateva din reperele ce dezvaluie locatia aleasa de posesorii pasionati de Alfa Romeo din Romania.
    Timp de doua zile, acest veritabil muzeu-oras va oferi o imagine inedita - zeci de masini cu spirit urban si design modern vor face o incursiune in timp, in atmosfera medievala de acum cateva sute de ani.

    Ziua de sambata va oferi un spectacol unic - dupa un tur de onoare pe strazile Sighisoarei, masinile vor poposi in Piata Octavian Goga, oferind o priveliste demna de un adevarat salon auto.

    Si, daca sambata va fi vorba despre frumusete, stil si design, ziua de duminica este rezervata sportivitatii si cailor putere. Astfel, pe circuitul de la Prejmer, participantii la Festivalul National AlfaClub Romania vor avea ocazia sa isi demonstreze talentul de a "pilota".

    La editia de anul acesta sunt asteptate peste 30 de reprezentante ale marcii si mai bine de 50 de participanti.

    AlfaFest 2013 este un eveniment organizat de AlfaClub Romania si sustinut de CarsCup.
    Cu peste 5000 de membri pe forum si peste 7000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de mai bine de 7 ani, locul de intalnire al pasinatilor de Alfa Romeo. Ca orice proiect, AlfaClub Romania a pornit timid, mai intai ca simplu forum online, pentru ca mai tarziu sa devina o Asociatie non-profit cu planuri din ce in ce mai ambitioase.

    Dupa nenumarate intalniri saptamanale in mai toate orasele mari ale tarii, zeci de intalniri in locatii ce ar face orice pasionat de masini sa tresara, si dupa 6 evenimente AlfaFest nationale, Festivalul AlfaClub Romania din 2012 s-a putut lauda cu primele participari internationale. Evenimentul s-a desfasurat pe vestitul Transfagarasan si a atras pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia si Slovenia.

    Vizualizari: 2280
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »