rss

VW Passat CC devine Volkswagen CC

  1. 09/11/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Cc, Passat, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen schimba denumirea coupe-ului sau cu patru usi odata cu lansarea modelului cu facelift. Astfel, la Salonul Auto de la Los Angeles publicul va face cunostinta cu noul VW CC, si nu VW Passat CC, cum este comercializat in prezent.

    In speranta ca va creste coeficientul de imagine al masinii, constructorul auto a hotarat sa renunte la particula "Passat" din denumirea modelului, anunta Autocar. Masina a fost supusa unei operatiuni de restyling, fiind astfel aliniata la noua directie de design Volkswagen.

    Similar cu noul Passat, VW CC primeste o grila cu cinci linii si accente cromate, blocuri optice redesenate, cu lumini diurne LED si o bara de protectie reproiectata. Cele doua tevi de esapament anterior separate au fost mutate pe partea stanga, iar blocurile optice din spate au fost si ele modificate.

    In ceea ce priveste designul habitaclului, acesta isi pastreaza proportiile, dar vine cu un plus de functii si echipamente: lumini bi-xenon, senzor de detectare a oboselii, radio RCD 310, sisteme de siguranta ca Side Assist Plus, Lane Assist si Dynamic Light Assist.

    Gama de motorizari este formata din unitatea 1.8 TSI, care produce 160 CP, 2.0 TSI cu o putere de 210 cai,plus dieselul 2.0 TDI, oferit in doua versiuni de putere: 140 şi 170 Cai Putere. Clientii care opteaza pentru versiunile diesel beneficiaza in echiparea standard de sistemul sistemul Start & Stop si de recuperare a energiei pierdute la franare.

    Dupa lansarea oficiala de la Salonul Auto de la Los Angeles (18-27 noiembrie), noul Volkswagen CC facelift va ajunge pe piata la inceputul anului 2012.

    Vizualizari: 2774
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »