rss

Volkwagen Sedric ar putea fi pana in 2021 conceptul autonom complet pentru car sharing

  1. 18/09/2017
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Sedric
    Vezi toate fotografiile (8)

    Grupul Volkswagen a declarat ca intentioneaza sa lanseze vehicule complet autonome pentru car sharing in cateva orase la nivel global, pana in 2021, afirma o stire de pe Carscoops.com.

    La Salonul Auto de la Frankfurt, seful strategiei de digitizare, Johann Jungwirth, a declarat ca VW intentioneaza sa lanseze flote autonome in doua pana la cinci orase, in doar cativa ani si va oferi serviciile publicului larg prin sistemele de mobilitate  Moia si Gett.

    Potrivit lui Jungwirth, modificarile legislative din diferite tari vor face posibila planurile Volkswagen
    "Ne asteptam ca Senatul [din S.U.A.] sa adopte legislatia in mijlocul anului viitor. Odata ce se va intampla aceasta, Dubai, Singapore si China ar urma exemplul ", a spus el.

    De asemenea, discutand despre viitorul autonom al marcii la IAA  Frankfurt, a fost directorul executiv, Matthias Muller. Liderul VW declara ca o flota cu autovehicule noi va continua dupa conceptul Sedric, care a debutat in martie.

    "Echipa noastra lucreaza deja la idei pentru o intreaga familie Sedric de autovehicule complet autonome pentru oras, pentru o mobilitate luxoasa pe distante lungi, si prin intermediul unor autocamioane de transport greu", a spus Muller.

    Vizualizari: 794
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »