rss

Volkswagen va construi microbus-ul electric I.D. Buzz

  1. 21/08/2017
  2. Categoria: VW
  3. Tags: I.D.Buzz
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen a decis  constructia unei versiuni de productie full electrica a lui I.D. Buzz in 2022 pentru aplicatii comerciale.
    Van-ul sau microbusul VW - va avea capacitati autonome de nivelul 3 in versiunea comerciala. Buzz va fi unul dintre cele trei vehicule electrice pe care VW le-a planificat pe arhitectura sa MEB. Familia de vehicule electrice va include si SUV-ul I.D. Crozz si I.D. hatchback.

    Automobilul a fost confirmat la Pebble Beach, transformand stilul de viata din California, si ajutand Volkswagen sa  transforme microbuzul Volkswagen, numit Bulli in Germania, intr-o icoana a anilor ’60.

    I.D. BUZZ se afla in pregatire pentru lansarea sa ca vehicul de productie.
    In cadrul activitatilor de dezvoltare ulterioara, Volkswagen a stabilit, de asemenea, o data de lansare pentru ID. BUZZ, care va ajunge la dealeri dupa compacta cu patru usi I.D. Model in 2022. Volkswagen se adreseaza in special pietelor din America de Nord, Europa si China, atat cu I.D. BUZZ cat si cu intreaga familie I.D.

    Ca si in cazul masinii de prezentare care a obtinut "Show Car of the Year" la Detroit, modelul de productie va avea si bateriile montate pe podeaua autovehiculului. Transmisia electrica nu ocupa mult spatiu, ceea ce inseamna ca puntile fata si spate pot fi montate foarte indepartat una de alta. Acest lucru are ca rezultat un ampatament lung si console scurte, ceea ce face mai mult spatiu in interior. "Vehiculul, prin urmare, arata ca o vaga compacta scurta la exterior, chiar daca ofera spatiul interior generos al unei camionete mari", a explicat un oficial VW. Rezultatul este un pachet superior care ofera soferului si pasagerilor o multime de spatiu pentru o calatorie confortabila.

    Cei care doresc sa utilizeze modelul pentru a transporta marfuri vor primi tot ceea ce au nevoie: "Odata cu o versiune de microbuz, vom oferi si o varianta BUZZ Cargo pentru operatiuni de livrare cu emisii zero la un vehicul de nivel 3 care se mandreste cu un grad ridicat de autonomie de  conducere ", a declarat directorul executiv al Vehiculelor Comerciale Volkswagen, Dr. Eckhard Scholz. "Este un concept ideal pentru camionetele electrice, in special pentru interioarele oraselelor.
    Ben Pon, a carui familie sunt importatori de succes ai automobilelor Volkswagen din Tarile de Jos, si-a exprimat, de asemenea, un interes deosebit pentru I.D. BUZZ in California. Tatal lui Pon a inspirat dezvoltarea primului VW Bulli (T1) cu o schita facuta acum mai bine de 70 de ani.

    Cu o lungime de 4.942 mm, o latime de 1.976 mm si o inaltime de 1.963 mm, conceptul ofera dimensiuni extraordinare de spatiu. Versiunea de productie, care se bazeaza pe noua arhitectura electrica, va incorpora multe idei de design de la conceptual prezentat. Acesta va cuprinde, de asemenea, scaune versatile, conectivitate interactiva si conducere autonoma.
    Extinderea gamei de vehicule electrice face parte din Strategia Volkswagen 2025, care prevede mai mult de 30 de modele electrificate complet pana la acea data.

    Vizualizari: 1003
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »