rss

Porsche Romania lanseaza primul sau program de responsabilitate sociala

  1. 26/05/2015
  2. Categoria: VW
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche Romania lanseaza primul sau program de responsabilitate sociala, Mobilizam excelenta, dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti. Gandit ca o forma de investitie pe termen lung in comunitatea locala, programul este dezvoltat pe trei directii strategice: Design urban, Eco-inovatie si Excelenta in educatie.

    Organizatorii vor selecta, prin apeluri publice, proiecte de revitalizare urbana si initiative care exploreaza inovativ ecologia, economia de resurse si reciclarea, respectiv bursieri care fac performanta in arta, design, sport si stiinte exacte. Bugetul total al programului, la prima editie, este de 396.000 de lei.

    Competitiile pentru proiectele inscrise in primele doua directii strategice, Design urban si Eco-inovatie, sunt lansate marti, 26 mai. Competitia pentru bursele de excelenta urmeaza sa inceapa in perioada septembrie-octombrie. 

    „Modul in care am ales sa ne construim campania de implicare responsabila in comunitatea locala si modul in care intentionam sa sustinem ideile tinerei generatii este o premiera pentru Porsche Romania, dar si pentru piata auto din Romania in general. Sprijinim eco-inovatia, in continuarea angajamentului marcilor noastre de a folosi tehnologii progresive si de a proteja mediul. Stimulam design-ul urban, deoarece vrem sa ne aducem contributia in orasele in care ne desfasuram activitatea, pentru ca acestea sa fie frumoase, eficiente si functionale, la fel ca masinile pe care le distribuim. Investim in excelenta in educatie, pentru ca ne dorim sa facem afaceri intr-o comunitate locala in care tinerii, la fel ca angajatii nostri, fac performanta in cariera si sunt modele de comportament responsabil.” – Brent Valmar & Rainer Trischak, Directori Generali Porsche Romania

    „Ne bucura sa lucram cu parteneri deschisi care doresc sa genereze un impact real in comunitate, sa construiasca povesti de succes si sa sprijine domenii din Bucuresti care au nevoie acuta de sustinere. Si pe toate acestea le-am gasit in parteneriatul cu Porsche Romania, a caror incredere ne onoreaza. Am construit impreuna programul Mobilizam Excelenta plecand de la valorile companiei, transferate apoi in directii strategice de implicare.” – Alina Kasprovschi, Director Executiv FCB

    Directiile strategice ale acestui program au fost validate impreuna cu angajati, clienti si parteneri de afaceri ai companiei. Pentru a fi siguri ca Mobilizam Excelenta produce o diferenta in comunitatea locala in care ne desfasuram activitatea, Porsche Romania a ales sa foloseasca  instrumente obiective de masurare a impactului, recunoscute la nivel international. Social Return on Investment (SROI) este metodologia care masoara valoarea economica, sociala sau de mediu generata si/sau degradata de o  organizatie sau un proiect.

    Incepand cu 26 mai, sunt invitate sa trimita aplicatii organizatiile, grupurile de initiativa, institutiile sau persoanele interesate sa dezvolte si sa implementeze proiecte de design urban si eco-inovatie. Pentru fiecare dintre aceste directii sunt finantate intre 1 si 5 proiecte, in functie de bugetele propuse de proiectele aplicante. Fondul total de finantare pentru fiecare dintre directii este de 122.000 de lei.

    In cea de-a doua etapa, incepand cu luna septembrie, programul se va adresa copiilor si tinerilor cu rezultate de performanta in arta, design, sport si stiinte exacte. Acestia vor primi burse de excelenta in cea de-a treia directie strategica a programului, Excelenta in educatie. Bugetul pentru aceasta arie este de 122.000 de lei,  urmand sa fie selectati intre 3 si 10 bursieri, in functie de nevoile acestora.

    Proiectele inscrise si bursierii vor fi selectati cu ajutorul unor comitete independente de selectie. Dupa selectie va avea loc si o  campanie publica de votare, pe www.mobilizamexcelenta.ro. Proiectele si bursierii cu cele mai multe voturi vor primi fonduri suplimentare, un buget aditional de cate 10.000 de lei fiind pus la dispozitia cate unui castigator pentru fiecare directie strategica.

    Regulamentul complet si formularele de aplicare sunt disponibile pe www.mobilizamexcelenta.ro.

    Vizualizari: 1716
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »