rss

Noul Golf Sportsvan este acum disponibil pentru comenzi

  1. 23/10/2017
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf Sportsvan
    Vezi toate fotografiile (6)

    In septembrie, Volkswagen a prezentat modelul Golf Sportsvan facelift la Salonul Auto International (IAA) de la Frankfurt. Noul model ofera o gama extinsa de sisteme de asistenta si o noua generatie de sisteme de infotainment (echiparea de top dispune de controlul gesturilor).

    In plus, echipamentul standard a fost extins pentru a include farurile cu LED-uri, Composition Colour radio si sistemul de alerta pentru soferi. Cu toate acestea, pretul initial de 20.475 EUR (motorizarea de 1.0 TSI 85 CP) ramane neschimbat fata de modelul anterior.

    Dupa actualizarea modelului Golf, Volkswagen a modernizat si Golf Sportsvan. Modificarile includ barele reproiectate, farurile noi cu halogen si LED-uri de functionare in timpul zilei, farurile cu LED-uri in locul farurilor xenon si lampile standard cu LED-uri pentru toate versiunile. Noile jante din aliaj (16, 17 si 18-inch) si culorile exterioare, cum ar fi tonul de vopsea Red Cranberry Red - disponibil numai pentru Golf Sportsvan - sporeste imbuntatatirile exterioare.

    Mai presus de toate, sunt inovatii tehnice care definesc actualizarea Golf Sportsvan. Remarcabil in acest sens este noul sistem optional de navigatie Discover Pro din Golf Sportsvan, cu display de 9,2 inci si control prin gesturi. Butoanele si comenzile conventionale sunt un lucru din trecut cu Discover Pro; operatia tactila se efectueaza numai prin intermediul ecranului tactil si al celor cinci butoane capacitive din stanganoului sistem infotainment.

    In plus, Volkswagen ofera o interfata sistemului de infotainment pentru tablete (si smartphone-uri) sub forma aplicatiei Media Control. Aplicatia poate fi utilizata pentru a controla in mod convenabil multe functii ale sistemului Infotainment de pe o tableta - indiferent de locul in care utilizatorul sta in vehicul. Pasagerii conecteaza pur si simplu tablet la sistemul Infotainment optional Discover Media sau Discover Pro prin intermediul hotspot-ului WiFi.

    Golf Sportsvan include noile sisteme optionale de asistare a soferului, cum ar fi monitorizarea pietonilor (parte a sistemului de asistenta frontala cu sistemul de franare de urgenta urbana), Traffic Jam Assist (oprire/pornire semi-automata pana la viteza de 60 km/h ), Asistenta de urgenta, ultimele generatii de asistenta Park Assist si sistemul proactiv de protectie a ocupantilor, precum si asistenta pentru trailer (inclusiv Park Assist), ceea ce face mai usoara inversarea remorcilor.

    Clientii pot comanda motoarele pe benzina TSI high-tech (1.0 TSI cu 85 CP si 110 CP, precum si AC TSI 1.5 TSI cu 130 CP si 150 CP la lansarea pe piata. Cele doua motoare TSI mai puternice au, de asemenea, un management activ al cilindrilor, care dezactiveaza doua dintre cei patru cilindri in faze de functionare definite pentru a reduce consumul de combustibil si emisiile. Gama de motorizari va fi completata de doua motoare diesel TDI eficiente.

    Vizualizari: 1034
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »