rss

Grupul Volkswagen recunoaste ca nu este vioara intai la automobile utilitare electrice

  1. 19/09/2017
  2. Categoria: VW
    Vezi toate fotografiile (1)

    La Salonul Auto de la Frankfurt,  Matthias Muller CEO grupului german, afirma ca Volkwagen nu urmeaza trendul pietei automobilelor electrice, ci este in fruntea ei, referindu-se probabil la autoturisme.

    Dupa lansarile Daimler si dupa anuntul Tesla, referitor la camionul electric, Volkswagen recunoaste ca este al “doilea" in segmentul vehiculelor utilitare electrificate a declarat seful departamentului de camioane VW, unui ziar german, preluat de Reuters. Insa Volkswagen se pregateste sa provoace Tesla in crearea unei piete de autovehicule utilitare electrice.

    Producatorii de camioane, cum ar fi Tesla, Daimler si Navistar International, se lupta pentru a depasi provocarile legate de inlocuirea bateriilor pentru motoarele diesel, in timp ce autoritatile de reglementare cauta sa reduca poluarea cu dioxid de carbon si funingine.

    Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat miercuri ca firma din Silicon Valley va prezenta un prototip al unui camion electric pe 26 octombrie.

    Daimler a declarat, joi, ca United Parcel Service (UPS) va fi primul client comercial din SUA pentru noul sau camion eCanter alimentat de baterii.

    Grupul german de logistica, Deutsche Post, a proiectat in liniste si si-a construit propria masina de transport electric, StreetScooter, si intentioneaza sa dubleze productia anuala la 20.000 pana la sfarsitul anului.

    Vizualizari: 852
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »