rss

Noul Volkswagen Polo - Baby Golf prinde aderenta de azi, mic la exterior, mare la interior

  1. 16/06/2017
  2. Categoria: VW
    Vezi toate fotografiile (17)

    A fost lansat cu noul Polo, are premiera mondiala azi la Berlin. Noul baby Golf cum a fost deja botezat de unii mai hatri, inlocuieste modelul aflat la vanzare de mai bine de 5 ani.

    Designul modelului noului VW Polo a evoluat mult si este inspirat din VW Golf. Dupa cum reiese din imagini, corpul noului Polo este acum mai lung si mai larg pentru mai mult spatiu in cabina. A fost coborat centrul de greutate pentru o mai multa stabilitate, iar o aerodinamica imbunatatita.

    Polo-ul aflat la a  sasea generatie, asa cum se vede in imagini, vine si cu echiparea  R-Line, versiunea mai eleganta a variantei standard. R-Line primeste sigla "R-Line" pe grila superioara, spoiler negru pentru prize, roti din aliaj de dimensiuni mari si latura neagra lucioasa si un eleron spate.

    Pe de alta parte, VW polo GTI este varianta principala a noii generatii Polo si vine cu grila radiala de tip fagure unic cu o linie rosie care se scurge in faruri, grila inferioara de tip figure plus sigla "GTI". Mai mult distingem, rotile mari, etrierele sport de culoare rosie si eleronul neagru al pavilionului.

    Motorizari Euro 6
    Modelul 2018 VW Polo dispune  de un motor pe benzina aspirat  de 1,0 litri MPI de 65 CP, un motor pe benzina cu turbocompresor TSI de 1,0 litri, un motor pe benzina turbo TSI EVO de 1,5 litri cu functie de dezacitvare a cilindrilor (ACT) de 150 CP. Pentru prima data noul Polo vine cu un motor de 1.0 TGI ce dezvolta o putere maxima de 90 CP, motor alimentat cu gaz natural comprimat. La diesel-uri, noul Polo vine cu doua TDI-uri de 1,6 litri turbosupraalimentate cu puteri de 80 CP, 95 CP. Polo GTI completeaza gama familiei VW, ca un punct culminant. Noul Volkswagen Polo GTI  are un motor pe benzina cu turbocompresor TSI de 2,0 litri, capabil de 200 CP.
    Toate aceste modele sunt echipate cu un sistem de stop/start si sitemul de franare regenerativa. Incepand cu modelul de 95 CP toate motoarele pot fi combinate cu o cutie de viteze DSG, cu dublu ambreiaj.

    Vizualizari: 1313
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »