rss

Noile VW Passat si Sharan au primit 5 stele Euro NCAP

  1. 23/12/2010
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Euro NCAP, passat,, Sharan, VW,
    Vezi toate fotografiile (4)

    Cele mai noi modele VW Passat si Sharan – au primit 5 stele la testele de impact Euro NCAP. Sharan a acumulat un rating de 96% - unul dintre cele mai bune rezultate obtinute pana acum in cele mai dificile teste Euro NCAP, iar Passat a obtinut un scor similar.

     

    Motivul pentru care aceste doua masini au primit calificative excelente este faptul ca acestea ofera o rigiditate optimizata a caroseriei, airbaguri foarte eficiente si sisteme de asistenta pentru sofer, inclusiv ABS (Anti-lock Braking System) cu HBA (Hydraulic Brake Assist) si ESP (Electronic Stabilization Program).

     

    Pasagerii de afla in deplina siguranta in Sharan, gratie celor noua airbag-uri: sistem de airbag cortina pentru toate cele trei randuri de scaune, airbag-uri laterale pentru primele doua randuri de scaune si airbag-uri sofer si pasager. Exista, de asemenea, un airbag suplimentar pentru a proteja genunchii soferului. In acelasi timp, Passat-ul este oferit cu sistem automat de detectare a oboselii, precum si cu functia de franare de urgenta in oras.

    Vizualizari: 2853
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »