rss

VW Golf, masina preferata a romanilor

  1. 02/02/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, second hand, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce a reusit sa se mentina pe primul loc in topul vanzarilor din Europa, Volkswagen Golf inregistreaza un nou succes, de data aceasta pe piata auto second hand din Romania, unde este cel mai ofertat model in mediul online.

    Bestsellerul german continua sa fie cel mai cautat autoturism din Europa si in 2011, in pofida declinului pietei auto de 1,6% comparativ cu anul 2010. Pe locul doi se pozitioneaza tot un model al casei auto din Wolfsburg, VW Polo.

    Al treilea loc este ocupat de Ford Fiesta, potrivit studiului realizat de JATO Dynamics, leader mondial de informaţii din domeniul auto.

    Piata auto din Romania nu face rabat de la predilectia europenilor pentru VW Golf, autoturismul fiind cel mai ofertat pe piata auto second hand in mediul online din Romania, cu un numar de peste 45.000 anunturi postate pe Auto.ro in ultimul an.

    Media preturilor cerute pentru un Volkswagen Golf second hand a afisat in ultimele 12 luni o crestere de 5% fata de 2010, conform statisticilor AutoIndex. De partea cealalta, Dacia este in continuare lider la capitolul inmatriculari, cele mai multe tranzactii avand loc in mediul offline

    Piata auto din Europa a cunoscut o scadere usoara in 2011 fata de anul anterior. In ciuda acestor rezultate, Volkswagen este marca numarul unu pentru al treilea an consecutiv, fiind cea mai bine vanduta marca pe Batranul Continent.

    Vizualizari: 4586
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »