rss

VOLKSWAGEN prezinta conceptul CALIFORNIA XXL MOTORHOME

  1. 11/08/2017
  2. Categoria: VW
  3. Tags: California XXL
    Vezi toate fotografiile (5)

     Volkswagen California, cu patrimoniul sau bogat de la Bulli, serveste drept motorhome. A castigat inima si mintea a mii de oameni, cu un interior bine gandit si foarte flexibil. Acum, Crafter-ul  nou si mai mare, cu numarul sau mare de sisteme de asistenta pentru soferi, manevrabilitate confortabila si consum redus de combustibil ofera o oportunitate unica de a transfera calitatile Californiei la urmatoarea dimensiune. Conceptul California XXL prezentat acum de producatorul cu sediul in Hanovra este o varianta completa pentru nisa motorizarilor globtrotter.

    Caroseria inovatoare si aspectul interior creeaza o multime de spatiu in interiorul lui California XXL, inclusiv pentru un pat confortabil de aproximativ doi metri in lungime. In plus, o zona de locuit spatioasa, ecranata, permite o mare libertate de miscare. O bancheta si scaunele din fata, care pot fi rotite la 180 de grade, ofera o multime de spatiu. Scopul pentru care a  fost construit si proiectat ca in California sunt bucataria cu aragaz si frigider, chiuveta si suprafata de lucru extensibila.

    Datorita dimensiunilor mari ale lui California XXL, o camera creata cu dus si WC adauga un plus de confort si relaxare.
    In ciuda dimensiunilor sale (la o inaltime de 2,9 metri), aerodinamica sofisticata a modelului California XXL, incluzand inaltimi speciale in cazul acoperisului inalt reproiectat, asigura coeficientul de rezistenta similar cu al modelelor Crafter clasice.
    Mai multe informatii despre noul concept concept California XXL vor urma la premiera mondiala la "Salonul Caravan Düsseldorf" din 26 august pana la 3 septembrie 2017.

    Vizualizari: 2091
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »