rss

Volkswagen Beetle - o broscuta energica

  1. 08/10/2014
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Volkswagen Beetle
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen Type 1, mai cunoscuta sub numele de Beetle, Fusca, Coccinelle, Vocho, Bug, Volky sau Käfer (in germana) si
    Broscuta (in limba romana), este o masina compacta, produsa de Volkswagen din anul 1938 pana in anul 2003. In anul 1998, dupa mai multi ani de cand modelul original fusese scos din fabricatie din majoritatea liniilor de productie din lumea larga (doar in Mexic a continuat productia vechiului model pana in 2003) VW a lansat "Noul Beetle" (construit pe platforma Volkswagen Golf), si care avea puternice asemanari cu originalul.

    VW Beetle datoreaza o mare parte din succesul sau inginerului de origine austro-ungară Béla Barényi care, in anul 1925 (cu 5 ani inainte ca Ferdinand Porsche sa faca publica versiunea sa), concepea un prototip ce avea sa stea la baza renumitului model.

    In zilele noastre, aceasta masina este o lovitura de gratie data de Volkswagen. Acestia au reusit sa mentina trasaturile retro a uneia dintre cele mai populare masini din toate timpurile. (P) Daca esti in cautare de piese auto Volkswagen pentru Beetle-ul tau, poti cumpara produse originale sau aftermarket, cu livrare in 24 de ore de la probabil cel mai mare magazin online din industrie. Beneficiezi de reduceri si promotii si la piese auto Skoda, piese auto Seat sau piese auto Opel.

    In primul rand, in varianta imbunatatita a acestei masini, regasim un motor mult mai puternic, cu performante de admirat. Propulsorul de 2,0 litri s-a transformat din TFSI in TDI, fiind capabil nu doar de performante superioare ci si de o economie mai buna. In urma modificarilor, numarul cailor-putere a urcat pana la cota de 170 CP iar cuplul a fost majorat pana la valoarea de 370 Nm. Mai mult, Beetle ABT este capabil de o accelerare de la 0 la 100 km/h in doar 8,8 secunde.

    Ce cuprinde kitul de tuning? Kitul de tuning include modificari aduse elementelor caroseriei, cu rolul de a contura o imagine mai agresiva, cu accente sportive. Beetle-ul ABT beneficiaza de stopuri cu elemente decorative de culoare neagra, asortate perfect cu spoilerul spate care adaposteste 2 evacuari finale ovale. Optional, clienţii pot beneficia de un set decorativ cu elemente din fibra de carbon. Aspectul final este retusat de jantele de aliaj disponibile pe 18, 19 sau 20 de inci.

    Broscuta energica sau Volkswagen Beetle este o masina de vis mai ales pentru doamne si domnisoare datorita design-ului unic, rafinamentului si finetei remarcate o data aflata in traficul urban al zilelor noastre.


    Advertorial

    Vizualizari: 2578