rss

Volvo declara ca XC40 va fi cel mai sigur automobil din clasa

  1. 01/09/2017
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: xc40
    Vezi toate fotografiile (8)

    Volvo Cars, producatorul premium de automobile, va aduce un nou standard de siguranta si experienta pentru utilizatori pe segmentul SUV premium cu lansarea noului Volvo XC40 in aceasta toamna. Volvo XC40 isi propune sa faca utilizarea zilnica urbana mai putin stresanta si mai placuta, deoarece soferii din acest segment se pot baza acum pe tehnologiile premiate pentru siguranta, conectivitate si infotainment.

    "XC40 este prima noastra masina in acest segment in crestere rapida si are un accent clar pe navigarea in mediile aglomerate ale orasului de astazi. Bazandu-se pe zestrea Volvo, liderul in domeniul sigurantei, noul XC40 va oferi cele mai bune standarde de siguranta, combinate cu o interfata usor de utilizat si cu servicii convenabile ", a declarat Håkan Samuelsson, presedinte si director executiv.

    Noul XC40 este prima masina a Volvo pe noua sa arhitectura modulara compacta (CMA) si include o gama de tehnologii de ultima generatie introduse pentru prima oara in seriile 90 si 60, in platforma Volvo Scalable Product Architecture (SPA).
    Abordarea Volvo privind siguranta si experienta utilizatorilor se bazeaza pe o filosofie pe care o numeste Cercul Vietii: o imbunatatire constanta a standardelor si a tehnologiilor, pe baza informatiilor consumatorilor si a datelor din viata reala.
    Caracteristicile de siguranta si asistenta ale soferului oferite de modelul XC40 includ sistemul semiautomat pilot Volvo Assist, ultima generatie de sistem de siguranta urbana, protectia rutiera si atenuarea impactelor, alerta de trafic cu frana automata si camera de 360 ??° care ajuta conducatorii sa-si manevreze masina in spatii inguste de parcare. Aceste tehnologii si altele fac din XC40 unul dintre cele mai bine dotate SUV-uri premium.

    "Viata moderna a orasului prezinta provocari complexe pentru soferi, pietoni, biciclisti si alti utilizatori ai drumurilor. Cu XC40, ne propunem sa reducem sarcina cognitiva a soferului. In timp ce sistemele noastre de siguranta si asistenta pentru sofer identifica si atenueaza in mod activ potentialele conflicte, va puteti relaxa mai mult si, prin urmare, va puteti bucura de sofatul orasului ", a declarat Malin Ekholm, Vicepresedinte Volvo Cars Safety Center.

    In timp ce punctul de plecare pentru fiecare nou Volvo este cel mai performant sistem de siguranta si asistenta pentru sofer, noul XC40 beneficiaza, de asemenea, de nivelurile ridicate de siguranta si infotainment gasite la SUV-urile Volvo mai mari.

    "Am construit o experienta de zi cu zi  increzatoare, usor de utilizat si convenabila, bazata pe interactiunea si cercetarea din viata reala, pornind de la baza noastra de siguranta in conducere. XC40 este o masina pentru o generatie de consumatori care se asteapta la o conectivitate deplina. Toate ecranele au fost optimizate pentru o interactiune sigura, usoara si eficienta, pentru a sustine conducerea activa a oraselor ", a declarat Ödgärd Andersson, Vicepresedinte Software si Electronica pentru Vehicule la Volvo Cars.

    "Ca si SUV-urile XC60 si XC90 mai mari, modelul XC40 prezinta sistemul infotainment Sensus conectat la Volvo, centrat in jurul ecranului touchscreen mare, orientat spre portret. Usor de utilizat si intuitiv, interfata Sensus permite soferilor sa acceseze o serie de functii si servicii ", a concluzionat Ödgärd Andersson.


    Vizualizari: 1363
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »