rss

Volvo XC60 va primi pachetul R-Design

  1. 08/07/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: R-design, SUV, Volvo, XC60
    Vezi toate fotografiile (2)

    Suedezii vor prezenta versiunea “piperata” a lui XC60 la Salonul Auto de la Frankfurt, fratele mai mic al lui XC90 urmand sa primeasca jante mai mari, mai multe elemente decorative din crom, o grila mai eleganta, interior in doua culori si pedalier din aluminiu.

    Criza economica le-a adus un serviciu celor care au stiut cum sa o evite, caci acum e mai avantajos ca niciodata sa cumperi masini. Toti producatorii fac discount-uri serioase sau lanseaza astfel de editii speciale, mult mai bine echipate decat suratele “civile” si, in anumite cazuri, mai puternice.

    Volvo XC60 R-Design vine sa completeze gama compusa deja din versiuni similare de C30, S40 si V50. Nordicii n-au facut economie de crom, ceea ce-i confera SUV-ului mediu un caracter mai luxos.
    Dupa aceea, acesta a mai primit in dotarea standard jante de 18 inci, dar contra cost ele pot fi inlocuite de unele de 19 sau chiar 20 de toli, moment in care “la pachet” vine si suspensia sport.

    Interiorul e dominat de scaunele sport, imbracate cu piele in doua nuante, insa nu lipsesc nici volanul sport, pedalierul din aluminiu sau logo-urile R-Design.

    Preturile nu sunt cunoscute deocamdata, dar e mai mult ca sigur ca Volvo va reveni cu noi informatii pe masura ce ne apropiem de lansarea oficiala.

    Vizualizari: 1826
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »