rss

Volvo este incepand de astazi masina oficiala UE

  1. 01/07/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: Flexi-fuel, S80, UE, v70, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Astazi, odata cu preluarea presedintiei Uniunii Europene de catre Suedia si primul sau ministru Fredrik Reinfeldt, Volvo va deveni masina oficiala UE. Vehiculele vor fi puse la dispozitie de Volvo Personbilar Sverige (VPS), in timp ce compania de inchirieri masini Hertz se va ocupa cu logistica si administrarea.

    Cele 90 de masini, in majoritatea lor modele S80 si V70 dotate cu tehnologie Flexi-Fuel, vor fi repartizate pe intreg teritoriul Suediei, in orase precum Stockholm, Goteborg, Ostersund si Kalmar. Daca va fi necesar, Hertz va asigura si microbuze.

    In perioada in care Suedia va asigura presedintia UE, aceasta tara scandinava va fi vizitata de delegatii din cele 27 de tari membre UE intre care si Romania. "Speram sa facem impresie buna in randul oficialitatilor UE care ne vor vizita tara. Este un bun prilej pentru noi ca se ne aratam la nivel international preocuparea pentru protejarea mediului inconjurator prin crearea unor vehicule care se lauda cu consumuri de combustibil si emisii de CO2 foarte reduse", a declarat presedintele VPS, Thomas Andersson.

    In plus, Volvo va furniza masini si pentru conferinta Natiunilor Unite care va fi gazduita in luna decembrie de Copenhaga. Pentru acel eveniment, oficialitatile vor calatori doar cu modelul V70 Flexi-Fuel.

    Predecenta masina oficiala a UE a fost Skoda Superb GreenLine, versiunea ecologica a limuzinei constructorului ceh asigurand transportul in timpul presedintiei Cehiei.

    Vizualizari: 1499
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »