rss

Volvo Dog Collection, pentru posesorii de caini

  1. 05/06/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: dog collection, v70, Volvo, XC60, XC90
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tinand seama de importanta pe care o are siguranta animalelor de companie atunci cand acestea calatoresc in masina impreuna cu stapanii lor, Volvo a lansat o colectie special dedicata posesorilor de caini, denumita Dog Collection.

    Aceasta colectie, conceputa pentru a usura accesul in spatiul destinat bagajelor, cuprinde o serie de accesorii si a fost realizata pentru modelele V50, XC60, V70, XC70 si XC90. Acestea dispun de un portbagaj cu doua compartimente, unul pentru bagaje si unul pentru caini, patrupedele putand sta lejer in spatiul lor indiferent de gabarit.

    Ca accesorii, Volvo ofera un grilaj de protectie ce desparte compartimentul pasagerilor de cel al bagajelor, impiedicand astfel cainele sa fie aruncat inspre fata in cazul unei franari bruste sau a unui accident. Mai exista un grilaj despartitor care imparte longitudinal portbagajul in doua sectiuni, cea a bagajelor si cea rezervata cainelui, iar portbagajul este capitonat in intregime cu un vinil dur rezistent la murdarie, care acopera si partea din spate a banchetei.

    Volvo a dotat modelele amintite (cu exceptia lui XC90) cu un kit special care contine servetele, solutii si carpe speciale cu care se pot curata eventualele urme de labute lasate de catei. In sfarsit, sunt oferite parasolare pentru geamurile laterale si haionul portbagajului, care asigura celui mai bun prieten al omului maximum de protectie impotriva razelor solare si a caldurii.

    Vizualizari: 1985
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »