rss

Volvo ofera o editie speciala aniversara S60 SE

  1. 07/07/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: editie speciala, S60, s60 SE, Volvo, Volvo S60
    Vezi toate fotografiile (1)

    Productia modelului Volvo S60 la fabrica din Gent (Belgia) a fost oprita in luna aprilie, punandu-se astfel capat unei povesti de succes care a durat opt ani si care a insemnat peste 580.000 de unitati vandute in intreaga lume.

    Pentru a marca acest moment istoric si pentru ca in stoc sa nu mai existe nici un exemplar de S60 in momentul sedanul de clasa medie va fi inlocuit anul viitor cu un model nou, constructorul scandinav va lansa spre sfarsitul acestei luni o editie speciala, limitata la doar 880 de unitati, de S60 SE.

    Destinat exclusiv pentru piata nord-americana, editia limitata S60 SE va fio disponibila cu un singur nivel de echipare si va costa intre 30.950 de dolari, pentru versiunea cu tractiune pe puntea fata, si 32.750 de dolari, atat cat va fi pretul variantei echipata cu sistemul de tractiune integrala.

    Volvo S60 SE va fi echipat cu un motor turbo cu 5 cilindri de 2,5 litri, care produce 208 CP si 320 Nm de cuplu. Propulsorul va fi cuplat la o transmisie automata cu 5 trepte care dispune de modul sport Geartronic ce permite soferului sa schimbe treptele si manual de la padelele montate pe volan.

    Printre dotarile standard se numara tapiterie din piele, instalatie de climatizare electronica, plafon panoramic din sticla "Moonroof", jante din aliaj sport de 17 inch, scaune incalzite, senzori de parcare si de ploaie, stergatoare pentru faruri, precum si insertii din aluminiu atat la exterior, cat si la interior.

    Vizualizari: 1269