rss

Spionat: noul Volvo S60 necamuflat

  1. 10/09/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: S60, S60 Concept, Volvo, Volvo S60
    Vezi toate fotografiile (3)

    Ceea ce vedeti sunt primele poze-spion cu noul Volvo S60 in versiunea finala de serie, in care berlina scandinava apare necamuflata. Imaginile au fost surprinse in timpul unei sedinte foto pentru brosura oficiala a masinii, care a avut loc undeva in Suedia.

    Se poate lesne observa ca noua generatie a sedanului care a facut din Volvo o companie foarte apreciata de clientii, dar si de catre rivalii sai afiseaza un design inspirat in proportie covarsitoare din cel al conceptului cu acelasi nume prezentat in ianuarie, la Detroit. Pana si culoarea a fost preluata de catre versiunea de serie...

    Astfel, noul S60 a adoptat look-ul care se poarta acum, si anume de coupe in 4 usi, lucru evident daca ne uitam la dimensiunile si la liniile masinii. Caroseria se distinge prin profilul fluid si aerodinamic si prin linia plonjata catre spate a acoperisului, familiara coupe-urilor.

    Scandinavii au renuntat la portierele "suicide" (acele usi care se deschid in opozitie cu cele din fata) care se gaseau pe S60 Concept (foto 3), precum si la plansa de bord din cristal care se prelungea pentru a indeplini si rolul de consola centrala. Modelul de serie va prelua in schimb forma si dispunerea comenzilor pe care le-am vazut in premiera pe prototipul din care deriva.

    Din gama de motorizari nu va lipsi noul propulsor turbo de 1,6 litri si 180 CP, care va putea fi conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj. De asemenea, masina va dispune de cele mai noi tehnologii patentate de Volvo, cum ar fi Adaptive Cruise-Control si sistemul de avertizare in caz de coliziune (Collision Warning) cu functii de franare automata (Full Auto Brake) si detectare a pietonilor. Aceasta din urma va fi oferita standard incepand cu 2011.

    Noul Volvo S60 va fi prezentat in premiera mondiala in ianuarie 2010, la Detroit. Volvo a anuntat la inceputul acestei luni ca nu va mai lansa noul S60 la Frankfurt, acolo unde isi vor face debutul versiunile restilizate ale lui C70 si C30.

    Vizualizari: 2748
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »