rss

Noul Volvo S60: primele informatii

  1. 31/07/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: Jaguar c-xf, S60, S60 Concept, Volvo, Volvo S60
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul suedez Volvo pregateste in mare secret noua generatie a sedanului de clasa medie S60, care va fi lansata in primul trimestru al anului viitor.

    Noul S60 va fi complet diferit comparativ cu actualul model din punct de vedere estetic, designul sau fiind inspirat masiv din cel al conceptului cu acelasi nume care a fost prezentat de Volvo in luna ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.

    Astfel, este posibil ca si versiunea de serie sa afiseze proportii clare de coupe, caracterizate de o linie a plafonului plonjata catre spate si de niste umeri profilati. Bineinteles, nu vor lipsi detalii specifice modelelor Volvo precum grila radiatorului cu imensul logo al marcii sau blocurile optice fata cu LED-uri.

    Deocamdata, nu se stiu multe lucruri despre gama de motorizari cu care va fi oferit noul Volvo S60, insa cu siguranta isi va face loc si motorul turbo de 1,6 litri cu injectie directa de benzina. Prezentat sub forma de concept, acest propulsor dezvolta o putere maxima de 180 CP si consuma in medie 5,0 l/100 km, resursele acestuia fiind transmise catre rotile din fata prin intermediul unei cutii de viteze PowerShift cu dublu ambreiaj patentata de Volvo.

    Productia la actuala generatie Volvo S60 a fost oprita in urma cu doua luni, punandu-se astfel capat unui ciclu de opt ani care a insemnat peste 580.000 de unitati iesite de pe liniile de asamblare ale fabriicii din Gent (Belgia).

    Vizualizari: 4769
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »